Jezici

Engleski trenutno a verovatno i u bližoj i daljoj budućnosti vodi. Svi se polomiše da ga nauče i koliko toliko tečno govore:dash:. Ovaj jezik je postao potreba savremenog doba. Svi ostali jezici su dobrodošli, pravo je bogatstvo govoriti ih, ali može i bez njih da se lepo živi;)

Енглески сам учио око 8 година али и даље се бакћем са спелингом, и откако га немам у школи све га мање говорим. Наравно да га разумем и користим га само на неким форумима.
Руски учио 4 године у гимназији и могу рећи да скоро ништа нисам научио. Више сам научио из филмова и музике, тако да га сад могу разумети.
Шпански никад учио а разумем га (теленовеле и филмови). Скоро сам почео самостално да га изучавам, али кад завршим мој факс, одма ћу да га упишем на Сервантесу у НС-у.
Све у свему 1 страни језик и 2 за душу.
P.S.
Сконтао сам да могу да и разумем украјински ако споро причају.

Ma talenat je u pitanju bre! a to drugo je sve "dodatak":lol:

Sigurno da imam talenta, ali se jezici lakse uce kada si mladji. Ja sam od rodjenja bila u okruzenju cetiri jezika i srpskog, tako da nijen bio problem. Mada sam dugo imala problema sa "h" u srpskom. Govorila sam ga malo grlenije, kao Cesi ili Nemci ach-Laut, jer u hebrejskom ima tri h.

Back