Jesu li Srbi lud narod?

Umri_muski

Legenda
Poruka
74.300
Gledao sam film borderline 2025 i shvatam koliko Srbi slabo vrednuju normalnost i normalnu psihu kod ljudi...

I onda mi padne na pamet koliko je izbeglica iz Hrvatske doslo sa psihickim poremecajima u Srbiju...i koliko je opste prihvaceno da ko je iz bosne Srbin , da mora da bude malo lud i zivcan....i divalj...

Pa onda pogledam i medju Srbijancima se ne ceni bas previse kad je neko zdravorazuman, nekad je cak bilo vise zdravorazumnih u BIH samo sto su bili uvek malo ludi...

Medjutim sada to nije vise ludost nego pogubljenost blesavost ili bas ludilo....jer se spojilo sa ovom modernom sociopatologijom...a nema ko da zauzda ni mlade ni matore poludele..

Sad kad smo imali i imamo jos ludog predsednika, tek nam sad sleduju pusteni sa lanca razni ludaci koji misle da mogu da uzimaju u svoje ruke sta im se god radi...

Stvarno sam misljenja da se ovde kod nas ne ceni normalna i jaka psiha....
Vide ljudi nije da bas ne vide, isto kao sto vide da je neko kulturan, da se preventivno pomeri da bi neko prosao , ili seo u busu ili prosao kolima .Primete ljudi , ali se stvarno i ne pamti i ne ceni...

I cim se nesto ne ceni , to nestaje...i stvarno je sve manje ljudi koji su normalni u Srbiji..ma sta god vi pricali..
Eto pre neki dan sam posmatrao postavljen semafor za radove na putu , 6 promena za 1h, i niko ne staje na crveno svetlo , svi gledaju da se ubace dok jos vide da kolona ispred njih postoji...da se dodaju na kolonu iako im je crveno...
I tako bukvalno posto kolona sporo ide, bukvalno pojedu zeleno svetlo koloni iz suprotnog smera...

Lud narod, bezobrazan ali i lud..Deluzija koliko volis....

Back