Jesu li silikoni toplotni izolator?

Lexa:
Pa možda jesu, Banši, ali će onda one da se prehlade :)

Hehe, Patak, pa na ovu temu. Valjda će sad neka da se javi sa neutralnim komentarom pa ćeš ti da zaključiš da ona ima silikone :lol:

Pitanje je u fazonu - žene, šta kažete, el vas greju vaše veštačke sike? :)
Mada je zanimljivo da je postavljena na SM. Čisto da ne bude očigledno... :P

Na maliciozne postove , iako si ti lexo u pitanju sledi kratko ....odjebi.....

A za ostale, tema je ovde zato što treba da bude , kao što i jeste predmet pošalica i zabave....mada me je interesovao i filing da li se brže ili sporije hlade u odnosu na okolno tkivo, kao što se salo na bubrezima brže ohladi , ali se ne oseti da ti je hladno....

Nego, čisto da ne bude da, nakon tri godine :shock: zaboga, ima toliko... nisam rekla - Lexa je sa kratkim akcentom na E tako da, kada ga mećete u vokativ ipak ide Lexa i dalje, ne Lexo. Ali, ustvari to i nije toliko bitno, govorite kako hoćete :) Osobito nije bitno za temu. Za ovu temu... :lol:

Znači muški rod.....
A pazi šta ti meni kažeš da je smisao teme:
Da se neka devojka navuče pa da prizna pa da je razapnemo posle.
A niti u jednom postu ovde nećeš videti netolerantnost prema osobi koja ima silikone , jer to je njena stvar.
A utisak može imati lično ili ga čuti od nekoga ko ima silikone....
Zato to pripisivanje kroz gledanje u pasulj nije na mestu, iako ja nekada vodim svoje teme, one mi ne služe nikada kao mišolovke....u lovu na pojedinca.

Pa da, al' pazi, da si ti, slučajno, eventualno, najslučajnije, podbo žene sa silikonima ili njih kao pojavu, tek onda nijedna ne bi došla i rekla, onako naivno - ne, bre, Patak, silikoni su super, nisu teški, ne bole, a i toplije je, zaista, u njima... Jao, jao tako mi je pričala sestra od strine tetke ujaka od mog kuma.

Ali ne brini, ne mislim zaista da si otvorio temu sa isključivom namerom, ne bih bila ništa manje paranoična od Frozena (koji me za temu o pivu napao, ali ta je bar imala svrhu, trebala je biti ismevanje idiotske reklame), ako bih insistirala, taman posla :lol:
Samo mi, nekako, nejasna tema... Niti ima smisla, niti je duhovita. Obično su bar jedno od ova dva, i to ne mislim na tvoje već uopšteno.

E, da. Lexa je zapravo bio muško, samo ne vidim da akcentovanje to otkriva :shock:
Pa sad... Možda ja to ne vidim, gledam iz pogrešnog ugla :P

Ti baš imaš fiksicu o silikonima.....
Ja ih ne volim , ali to je moja lična stvar i stvar estetike recimo ....
Osoba koja ima silikone neće osetiti nikakav hendikep osim estetskog minusa kod mene....naravno ako primetim , ako ne, ništa...

A lexa je kao Pero , tj. Peeero crnogorski....tj taj, muški rod....inače u vokativu ode lexa u lexo....

Pa nije baš samo stvar estetike, treba biti krele pa trpati u sebe toliku količinu nekog sluzavog materijala bez potrebe, pa još uz rizik i uz činjenicu da isto sužava mogućnost kretanja :shock:
Da imam velike, prevelike grudi, ja bih to smanjila, čisto da mogu da potrčim kao čovek :lol:
Ali stvarno :shock:
E, sad si me načisto zbunio. Lexa, kao lExa, ne Leeexa, kao Vesna, recimo... vEsna, nije Veeeesna :)
Jao, moram zvati babu da vam ona to objasni hehehe.
Ali muško je, vaistinu.
Ae, Patak, smisli neku životno-filozofsku, nemoj ove za'ebancije, fali dobra tema...

Back