Jesu li ovi primerci SSD-a ispravni/upotrebljivi?

Pa znaci ovi gejmeri na Youtubu, strimeri i da kazemo "ljudi koji se razumeju u to" su debili sto sklapaju Ryzen i Predator zajedno? Ma daj

Slazem se sa tobom da je jedino kuciste lose, sramota da nema RR dugme, a sigurno je mogao da nadje ovakvo slicno kuciste sa restart dugmetom.
Na osnuvu cega-su strimeri="ljudi koji se razumeju u to.."? Kao prvo vec sam ti sve objasnio a kao drugo samo upotrebi zdrav razum-slusaj samo sta prica lik! Ne zna da objasni specifikaciju ploce, ni koliki jer CL I brzina RAMA, ma nista.. Drug MISLIO JE da ima modularno napajanje a nema>!?!? WTF? Samo vice "uu sto svetli" nazalost tako je jer je namenjeno debilana publici-ali to nikako ne povecava njegovo (ne)znanje

Vise mi je potreban ako ne FIrevire ono E-sata napred ili USB 3.0. Patnja ziva kad mora preko externi HDD preko USB 2.0 uzas..na starom kompu imao Firewire milina jedna kako LETI
Imam LC power kućište u podrumu ima e sata napred , nikad nisam koristio ..
Kuknjava oko restart dugmeta je opravdana ako baš često skacete sa jednog na drugi od iz bootloadera ili vam jednostavno non stop baguje sistem pa radite restart više nego power on I off 😆

Ušteda od toga na recimo 20 000 kućišta je novi auto za vlasnika fabrike!
Drugar je bušio kućište napred da ugradi čitač kartica , inače toliko mu bilo dosadno jer ne voli non stop da steka u USB 😆
Sreća pokrio je rupcage sa hot glue 😆
Moraću ja nešto slično sa rs232 preko usb-a , treba mi da flesujem stare telefone 😀

Back