gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za one koji praktikuju preljubu, toplo preporucujem izbegavanje mobilnih telefona na kojima pishe Nokia...elem, to je prava riznica dokaza...taj pamti poruke i ostala s.ranja na sto strana...![]()
Televizor ili muzika da budu malo glasniji za opravdanje 'nisam cuo/cula zvono...
Ili "da, da na picu sam sa sestrom!"
Msm da u onom kreativnom neredu u njihovoj sobi nije ni primetila...on joj je dodao telefon, koliko sam uspela da cujem. A i mislim da je znala sve...samo je cutala. Glupaca.
za one koji praktikuju preljubu, toplo preporucujem izbegavanje mobilnih telefona na kojima pishe Nokia...elem, to je prava riznica dokaza...taj pamti poruke i ostala s.ranja na sto strana...![]()
Znacu u sred sexa vam upadne neko na gajbu i vi ili vas partner morate da se sakrijete negde privremeno...?
Okolnosti sada ne bih opisivao i zasto bas neko mora da se sakriva. Razlozi mogu biti razni... Ono, naidje keva, cale, muz, devojka, nebitno...
Dakle, da li ste se sakrivali i kako ste se izvukli kasnije iz te situacije...
JA sam jednu zensku morao da sakrivam u ormaru....Vise puta. Na kraju smo vec uvezbali proceduru!
![]()
.......treba mi nov telefon....
Ја сам се једном чучао на степеништу више од 15 мин да бих могао да сиђем као човек...
Тако ми и треба кад се петљам с ћеркама људи које одлично познајем...
Необично искустово...
Први пут сам се осећао као ебач....
И једини...
Али не бих да га понављам...
Cuti ona uvek...devojka (zena, al ni dve banke nema) nema ni jednu jedinu mrvicu samoposhtovanja...Potpuno je luda za njim; da nas uhvati na gomili i da joj on naredi da nam skuva kafu, ona bi je bez rechi skuvala...ali to je vec druga tema.
čekaj, stani...el ti pitaš, da li smo se skrivali u ormaru ili da li smo nekoga skrivali u ormaru?![]()