gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Kad ženu šutne muškarac, ona je ta koja je dozvolila da je iskoriste, jer je glupa.
Kad muškarca šutne žena ona je kučka, a on dobar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro sta sad kad se tako postavljate da dajete samo rupice, umesto da gradite zreo odnos i naucite kuvateKad ženu šutne muškarac, ona je ta koja je dozvolila da je iskoriste, jer je glupa.
pa valjda i ne ide drugačije, štaznam...Kad ženu šutne muškarac, ona je ta koja je dozvolila da je iskoriste, jer je glupa.
Kad ženu šutne muškarac, ona je ta koja je dozvolila da je iskoriste, jer je glupa.
Mahom nema smisla.zareze ubacujem samo kad su neophodni da se ne bi izgubio smisao misli
inače ih izbegavam jer nepotrebno koče dinamiku rečenice
Mahom nema smisla.
žao mi je što ne pišem ono što bi ti volela da pročitaš
radije pričam istinu
žao mi je što ne pišem ono što bi ti volela da pročitaš
radije pričam istinu
Ma i ja sam iskusna sa budalama... i ja nešto znam, majku mu..![]()
zene su u teoriji pametne eventualno ako nesto zavrse..a kroz zivot idu sisama i rupicama..da zavrsimo na tu temu koliko su pametne da iskoriste tu ''pamet''Nije toliko stariji... a i muškarci svejedno zaostaju za ženama bar 15 godina u psihičkom razvoju... Ukoliko nije muškarac povlačim sve što sam do sad rekla... samo treba da dokaže javno.