jeste li zlopamtilo ?

ne nisam,ne znam koliko je to dobro...ili mi do sada nikada nije bilo dovoljno stalo da bi me nesto toliko pogodilo da pamtim i cekam osvetu.
ne volim ni takve ljude,dignu nosinu i samo cekaju da uzvrate udarac,to mi nekako detinjasto i nezrelo.pruzim ruku cesto,veci sam covek izdizem se iznad toga.pa ko prihvati...ko ne,nije ni trebao biti u mom zivotu itd..
zato volite se ljudi:heart:

i ja u prvom trenutku,al onda ako je mnogo tesko, osecam grizu savesti i sve se preispitujem da nisam ja kriva za to sto mu se desilo :dash:
griza savesti...zbog radi zashto...pomisli dal je ta/j neko osetio slichno:evil: nego te je sa uzivancijom povredio,to nepogreshivo znam i razlikujem nenamerno povredjivanje...mada, me upucuje na to da je taj neko nesmotren i neopisivo me mervira ako se vec druzimo...:evil:

Pamtim i ružne stvari-ali mislim i da lako uspostavljam komunikaciju sa takvim osobama. Jednog dobrog druga sam upoznao nekada (tako što smo se pre toga potukli, pa je prošlo neko vreme).

Znači, iako ja ili neka bilo koja druga osoba pamtimo nešto loše, verujem da je super komunikacija moguća u sadašnjojsti, jedino ako ta osoba iz nekog razloga neće-sa moje strane nema problema

Back