- Poruka
- 269
Cekate li pravu priliku da se osvetiti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakoZlopamtilo i osvetoljubivost ne moraju biti nužno povezane ... bar u mom slučaju nisu (pamtim i zlopamtim, al osveta mi nikakvo zadovoljstvo ne predstavlja), mada ja sam ipak muško![]()
kakoshta ima da pamtim ako necu da se osvetim
![]()
baš isto.Zlopamtilo jesam. Ali nisam osvetoljubiva.
Pamtim i dobro. To imam potrebu da vratim. Ako osetim da je neko nesto ucinio iz dobre volje, bez zadnjih namera,... posle moze da mi skace po glavi.
nego shtaa mogu i godine da prodju, nish ne vredi kad pamtim ko slon...a ondK samo u sebi kazem, e to ti je za to, i to
![]()
mjok, nishta ja ne chekam...namesti se samoSlažem se, ali to planiranje kako da nekome "vratim"i čekanje da mi se "namesti" mi je gubljenje vremena, prosto više preferiram ovo što Krasuljka reče, precrtam i ćao/zdravo (mada i to je neka vrsta osvete)
griza savesti...zbog radi zashto...pomisli dal je ta/j neko osetio slichnoi ja u prvom trenutku,al onda ako je mnogo tesko, osecam grizu savesti i sve se preispitujem da nisam ja kriva za to sto mu se desilo![]()