Јесте ли се постидели?

jovan_joca:
Док је куче (пас луталица) стрпљиво чекало ја сам прешао на црвено! Јесте ли се некад постидели у необичној ситуацији?

Cekaj, cekaj...Kuce je hodalo, i doslo do semafora i stalo na crveno? Onako, je l', seo? Pogledao na sat, i sebi u bradu rekao: "'bem ti ovo crveno svetlo..."...
...ma haj'te molim vas...
:lol:

hator:
Cekaj, cekaj...Kuce je hodalo, i doslo do semafora i stalo na crveno? Onako, je l', seo? Pogledao na sat, i sebi u bradu rekao: "'bem ti ovo crveno svetlo..."...
...ma haj'te molim vas...
:lol:

veruj mi da nije fora.

ne znam u kom delu grada zivi joca, ali na banovom brdu sve lutalice prelaze ulicu na pesackom prelazu.
i to strogo na zeleno.
i sama sam se pitala kako znaju.

valjda su prilagodjeni urbanim uslovima..
respect city..

Postidim se mnogo puta. Postidela sam se jednom kad sam bacila omot od čokoladice na ulicu. Posle sam se vraćala da uzmem da ga bacim u kantu. :sad: Postidela sam se što sam jednom kondukteru rekla da nema šest završenih razreda škole. Postidela sam se kad sam se na svog bivšeg momka naljutila zato što smo gledali neki film o narkomaniji, a ja se toga grozim, pa nisam umela normalno da odgledam film, već sam divljala. Postidela sam se kad sam pritiskala momka da jede, a on nije hteo, pa se ja unatila - ako neće on da jede, neću ni ja. Ax, da, postidela sam se kad sam se na njega naljutila što nije hteo sa mnom na Cecin koncert... Umesto i ja da ne odem... Kao da mi je bilo više stalo do Cece nego do njega... Jao, koje su to gluposti...
Postidim se skoro svaki put kad sam bezrazložno gruba. Postidim se kad sam nezahvalna prema svojim roditeljima i kad nekad tati kažem ''Pusti me'' kad hoće da me poljubi. Posle ga jurim da ga ja poljubim... :cry: Postidim se kad nekad previše ističem sebe i tražim da budem u centru pažnje - razmaženo i odvratno...

evo stidim se na sve strane...:lol:
pa sta je to cudno za dzukce.......vidjao sam to koliko puta.........ali ima i debila medju njima...jedna dzukela u jednoj ulici ceka na trotoaru da prodju kola i onda jurne i glavom se zakuca u zadnju felnu kola dok prolaze.....i tako kod svakih kola......dzukac je lud 100% :D

Back