Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da izlazim uvece-
Svici se kod nas obivno pojavljuju u vreme zetve.Znaci pocetkom Jula.
I prosle noci sam videla jednog.Oni se pojavljuju kad zito zri, znaci u sred vruceg leta, sad mi se cini mnogo rano za njih.
"Свици хибернирају током зиме у стадијуму ларве, код неких врста и по неколико година. Неки то раде под земљом, док други проналазе места на кори или испод коре дрвећа. Они се појављују у пролеће."ВикипедијаSvici se kod nas obivno pojavljuju u vreme zetve.Znaci pocetkom Jula.
Ne treba mi vikipedija,kada sam proziveo decenije pojave svitaca."Свици хибернирају током зиме у стадијуму ларве, код неких врста и по неколико година. Неки то раде под земљом, док други проналазе места на кори или испод коре дрвећа. Они се појављују у пролеће."Википедија
Iznenadili su me baš.
Svi imamo saznanja al' evo dva videh za dve noci.Ne treba mi vikipedija,kada sam proziveo decenije pojave svitaca.
Kod mene u okolini ih jos nema.rekao sam ti,kad pocne zetva.Onda se naveliko pojave i osvetle poljanu.Svi imamo saznanja al' evo dva videh za dve noci.
Ovde su se pojavili.Kod mene u okolini ih jos nema.
To znaci na leto verovatno al' eto mogu i pre.rekao sam ti,kad pocne zetva.
Znam za leto jer svetlucaju iznad betona,asfalta kroz drvece.Nisam ih ocekivala sad,prijatno sam iznenadjena.Onda se naveliko pojave i osvetle poljanu.
Ko zna danas je sve sve poremetilo,sto se tice prirode,pa zasto to ne bi bilo i kod njih.Medjutim u mom okruzenju ih jos nema.Lepi i nezni su to insekti.Ovde su se pojavili.
To znaci na leto verovatno al' eto mogu i pre.
Znam za leto jer svetlucaju iznad betona,asfalta kroz drvece.Nisam ih ocekivala sad,prijatno sam iznenadjena.
motorsvitlistaAko vidite svica i krece se ka vama , skacite u jarak, u pitanju je motorciklista....
Ima ih dosta, a biće ih i više naredne nedeljeProšle noći su isto leteli.
Ima ih,videh ponovo.Ima ih dosta, a biće ih i više naredne nedelje