pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.853
Jesam. Koliko je to lepo isto toliko je užasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu poslusacu te,kad te vidim na ulici povredjenu proci cu pored tebe kao da si list,a sta kazes jel napredujemPa onda nabacaj ispravno.
Moras da naucis da filtriras.![]()
Hocu poslusacu te,kad te vidim na ulici povredjenu proci cu pored tebe kao da si list,a sta kazes jel napredujem
Тачно.Ako je dete nemirno, pusti ga, često je to inteligentno i bistro biće. A roditelji, u neznanju, za mirno i poslušno dete kažu ‘moje dobro dete’, a ono u stvari uplašeno, nesigurno. Naravno, rodi se i poneko dobro dete koje je jednostavno takvo, iako je snalažljivo i pametno. Greška je velika što ono nemirno dete tuku, a ono je najčešće inteligentno dete. I baš ta inteligencija mu ne da da se pomiri lako sa svim što mu se kaže.
To me jutros rastuzilo
Trudim se da sam sa ljudima ok i fin. Ako mi nesto smeta u vezi emocija onda se pravim ravnodušnim javno. Ne kukam drugima u RL osim , mozda, ovde bacim temu kao filter. Šta ima da se nekom tzv drugaru zalim? Ne volim to i nisu toliko kadri da toliko znaju.Da li ovo spada u psihološke teme, nisam baš siguran ali valjda je tu negdje.. ili barem blizu toga.
Primjetio sam da tako neke osobe veoma lako iskažu svoje emocije, niti ih je blam zbog toga. Začas im oči zasuze ili zaplaču bez obzira u kom su društvu.
Primjera radi ako su u nekom pozitivnom okruženju, veoma lako se "prime", ali ako su kod pesimističkih, grubih i negativnih osoba, to je već težak teret za njih.
Da li ste previše emotivni, osjetljivi..?
Da li je to slabost ili vrlina? Mnogi svoje osjećaje veoma vješto kriju, dok veoma osjetljive osobe stvari osjećaju dublje te ih kritike pogađaju više nego druge.
Medjutim, te osobe su i osjetljive ali i privilegovane u isto vrijeme: mogu da osjete ono što drugi ne osjećaju ili da bolje vide realnost od koje drugi bježe.
U svijetu egoizma, neprijateljstva, neljubaznosti, punim ogovaranja, veoma teškko se uskladiti i uklopiti u te tokove.
Zašto su i pored svega toga, pojedine osobe previše osjetljive? Osjetljivi smo manje-više svi mi ali zašto neke osobe teško podnose životne nepravde?
Zašto su toliko osjetljive? Zašto pate više od drugih? Zašto je kod njih ljubav tako jaka i bolna?
Jesam.Da li ste previše emotivni, osjetljivi..?
Otprilike tako,osim plakanja. Koliko god da mi je teško,ne mogu da zaplačem.Da.Tako mi je lako zaplakati.Nedozvoljavav vise ljudima da mi se priblize da nebih bila povredjena