X
xpajamacax
Gost
s'd cu te zovem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
snoshaj efendija:Vragolasta Amfibija:Valjda su ti oni i izabrali...neku finu ...cednuinspirion:Ma ja sam im rekao da ocu da pod hitno taslacim nesto.Onda su mi napravili fond,da se skupe pare za neku kurvu.
Tako da....Unapred su znali.Cak su mi dali para i za kondome.ops:
Ma da.Cale se ulogovao na forum, pustio buvu da mu je kita 25cm i ostalo je istorija...
inspirion:snoshaj efendija:Vragolasta Amfibija:Valjda su ti oni i izabrali...neku finu ...cednuinspirion:Ma ja sam im rekao da ocu da pod hitno taslacim nesto.Onda su mi napravili fond,da se skupe pare za neku kurvu.
Ma da.Cale se ulogovao na forum, pustio buvu da mu je kita 25cm i ostalo je istorija...
![]()
Znaci,nisam mogao da zivim koliko su me opsedale
Jbg kad cale mora da ti sredjuje stvari...inspirion:snoshaj efendija:Vragolasta Amfibija:Valjda su ti oni i izabrali...neku finu ...cednuinspirion:Ma ja sam im rekao da ocu da pod hitno taslacim nesto.Onda su mi napravili fond,da se skupe pare za neku kurvu.
![]()
Znaci,nisam mogao da zivim koliko su me opsedale
inspirion:Nije bitno kako,bitno je da se stvari srede.[/quote
bitno je i kako.
os ja da ti sredim da te spopadaju?
inspirion:Nije bitno kako,bitno je da se stvari srede.
inspirion:A efendija,sad me ofiras.Taman su devojke mislile da je nik romantican.
A nije cale kupio,nego sestra dobila sa posla.
snoshaj efendija:inspirion:A efendija,sad me ofiras.Taman su devojke mislile da je nik romantican.
Joooj, kud pomenu grdan ti sam.
I kud spomenu da imas sestru.Sad ce Jovana77 kad god spomenes nesto da pita:
'a tvoja sestra'
Ko za moju zenu.
Ovde je najbolje biti bez roda i poroda. Oni jadni budu najvise prozivani ,ni krivi ni duzni.
JOVANA77:snoshaj efendija:inspirion:A efendija,sad me ofiras.Taman su devojke mislile da je nik romantican.
Joooj, kud pomenu grdan ti sam.
I kud spomenu da imas sestru.Sad ce Jovana77 kad god spomenes nesto da pita:
'a tvoja sestra'
Ko za moju zenu.
Ovde je najbolje biti bez roda i poroda. Oni jadni budu najvise prozivani ,ni krivi ni duzni.
srce malo, kako on mene mora da pomene![]()
.....ljubi ga "dvocevka".....hahahahahahaha......a ne bi niko od nas ni ponenuo tvoju zenu al nam nekako greota da takva misica
padne u zaborav
![]()
inspirion:Šta vam je žene? Pusti te čoveka.Neće da vas hefta bez obzira koliko se nabacivale njemu.Pogotovu tim grubim " kao odbijanjem".Ala klinački startovi....
Čovek nije svejeb i to je to.Prihvatite vec jednom
A, bio je cool tip... :?JOVANA77:inspirion nemam pojma sta je sa tobom
Gazdarica:A, bio je cool tip... :?JOVANA77:inspirion nemam pojma sta je sa tobom
JOVANA77:Gazdarica:A, bio je cool tip... :?JOVANA77:inspirion nemam pojma sta je sa tobom
eh draga moja, i mi smo nekad bile ribetine.....a sad smo gabori....zar nisi cula? :shock:
Queen_:JOVANA77:Gazdarica:A, bio je cool tip... :?JOVANA77:inspirion nemam pojma sta je sa tobom
eh draga moja, i mi smo nekad bile ribetine.....a sad smo gabori....zar nisi cula? :shock:
Ma da. Dupe nam se raširilo i deformisalo od silnog "primanja", zubi poispadali od preteranog konzumiranja sperme, lice se sparušilo od iste...![]()
Nemoj ,molim te,vec se vlazim...JOVANA77:Queen_:JOVANA77:Gazdarica:A, bio je cool tip... :?JOVANA77:inspirion nemam pojma sta je sa tobom
Ma da. Dupe nam se raširilo i deformisalo od silnog "primanja", zubi poispadali od preteranog konzumiranja sperme, lice se sparušilo od iste...![]()
a da nismo dozvoljavale da nam sperma upada u oci verovatno bi videle i ono lice u zrncima kafe a i one "konjove".....eeeeeee, sta ovi muskarci i nasa zelja za njima napravise od nas![]()
![]()
![]()
![]()