Jeste li im rekli za "skidanje mraka"?

snoshaj efendija:
Vragolasta Amfibija:
inspirion:
Ma ja sam im rekao da ocu da pod hitno taslacim nesto.Onda su mi napravili fond,da se skupe pare za neku kurvu.
Tako da....Unapred su znali.Cak su mi dali para i za kondome.
Valjda su ti oni i izabrali...neku finu ...cednu :oops:

Ma da.Cale se ulogovao na forum, pustio buvu da mu je kita 25cm i ostalo je istorija...

:lol:

Znaci,nisam mogao da zivim koliko su me opsedale

inspirion:
snoshaj efendija:
Vragolasta Amfibija:
inspirion:
Ma ja sam im rekao da ocu da pod hitno taslacim nesto.Onda su mi napravili fond,da se skupe pare za neku kurvu.

Ma da.Cale se ulogovao na forum, pustio buvu da mu je kita 25cm i ostalo je istorija...

Pa mislim da ti je sanduce bilo ZAGUSENO porukicama i da je to dovelo do vise padova sistema na forumu.

inspirion:
snoshaj efendija:
Vragolasta Amfibija:
inspirion:

Jbg kad cale mora da ti sredjuje stvari... :idea:

snoshaj efendija:
inspirion:
A efendija,sad me ofiras.Taman su devojke mislile da je nik romantican.

A nije cale kupio,nego sestra dobila sa posla.

Joooj, kud pomenu grdan ti sam.
I kud spomenu da imas sestru.Sad ce Jovana77 kad god spomenes nesto da pita:
'a tvoja sestra'
Ko za moju zenu.
Ovde je najbolje biti bez roda i poroda. Oni jadni budu najvise prozivani ,ni krivi ni duzni.

srce malo, kako on mene mora da pomene :lol: :lol: .....ljubi ga "dvocevka".....hahahahahahaha......a ne bi niko od nas ni ponenuo tvoju zenu al nam nekako greota da takva misica :P padne u zaborav :lol:

JOVANA77:
snoshaj efendija:
inspirion:
A efendija,sad me ofiras.Taman su devojke mislile da je nik romantican.

A nije cale kupio,nego sestra dobila sa posla.

Joooj, kud pomenu grdan ti sam.
I kud spomenu da imas sestru.Sad ce Jovana77 kad god spomenes nesto da pita:
'a tvoja sestra'
Ko za moju zenu.
Ovde je najbolje biti bez roda i poroda. Oni jadni budu najvise prozivani ,ni krivi ni duzni.

srce malo, kako on mene mora da pomene :lol: :lol: .....ljubi ga "dvocevka".....hahahahahahaha......a ne bi niko od nas ni ponenuo tvoju zenu al nam nekako greota da takva misica :P padne u zaborav :lol:

HA HA HA HA
a065.gif
a065.gif
a065.gif
a065.gif
a065.gif
a065.gif
a065.gif

inspirion:
Šta vam je žene? Pusti te čoveka.Neće da vas hefta bez obzira koliko se nabacivale njemu.Pogotovu tim grubim " kao odbijanjem".Ala klinački startovi....

Čovek nije svejeb i to je to.Prihvatite vec jednom

hahahahahahahahaha.....nece a?
:lol: :lol: :lol: :lol:
ma sta kazes???????????? :shock:

zene, ajmo da se masovno samoubijemo....efendija nas ustvari nece....uzalud se zavaravamo......smrc...

hahahahahahahahaha, inspirion nemam pojma sta je sa tobom.....ali sta god da uzimas, daj i nama malo da i mi tako poblesavimo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Queen_:
JOVANA77:
Gazdarica:
JOVANA77:
inspirion nemam pojma sta je sa tobom
A, bio je cool tip... :?

eh draga moja, i mi smo nekad bile ribetine.....a sad smo gabori....zar nisi cula? :shock:

Ma da. Dupe nam se raširilo i deformisalo od silnog "primanja", zubi poispadali od preteranog konzumiranja sperme, lice se sparušilo od iste... :roll:

a da nismo dozvoljavale da nam sperma upada u oci verovatno bi videle i ono lice u zrncima kafe a i one "konjove".....eeeeeee, sta ovi muskarci i nasa zelja za njima napravise od nas :lol: :lol: :lol: :lol:

JOVANA77:
Queen_:
JOVANA77:
Gazdarica:
JOVANA77:
inspirion nemam pojma sta je sa tobom
A, bio je cool tip... :?

eh draga moja, i mi smo nekad bile ribetine.....a sad smo gabori....zar nisi cula? :shock:

Ma da. Dupe nam se raširilo i deformisalo od silnog "primanja", zubi poispadali od preteranog konzumiranja sperme, lice se sparušilo od iste... :roll:

a da nismo dozvoljavale da nam sperma upada u oci verovatno bi videle i ono lice u zrncima kafe a i one "konjove".....eeeeeee, sta ovi muskarci i nasa zelja za njima napravise od nas :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj ,molim te,vec se vlazim...

Back