andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
Da li ste svojim roditeljima rekli kada se desio ovaj famozni dogadjaj i kakva je bila njihova reakcija..ili vasi roditelji jos uvek misle da se i dalje "igrate lutkicama"? I uopste kome ste prvo rekli? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?:od vanile jer te podsetilo na ejakulat?
Auh, duso, jesi li sigurna da ova tema nije prikladnija za "Tinejdzere"...?andja_stay_cool:Da li ste svojim roditeljima rekli kada se desio ovaj famozni dogadjaj i kakva je bila njihova reakcija..ili vasi roditelji jos uvek misle da se i dalje "igrate lutkicama"? I uopste kome ste prvo rekli? 8)
Valjda su ti oni i izabrali...neku finu ...cednuinspirion:Ma ja sam im rekao da ocu da pod hitno taslacim nesto.Onda su mi napravili fond,da se skupe pare za neku kurvu.
Tako da....Unapred su znali.Cak su mi dali para i za kondome.
Vragolasta Amfibija:Valjda su ti oni i izabrali...neku finu ...cednuinspirion:Ma ja sam im rekao da ocu da pod hitno taslacim nesto.Onda su mi napravili fond,da se skupe pare za neku kurvu.
Tako da....Unapred su znali.Cak su mi dali para i za kondome.ops:
nisam im reklaandja_stay_cool:Da li ste svojim roditeljima rekli kada se desio ovaj famozni dogadjaj i kakva je bila njihova reakcija..ili vasi roditelji jos uvek misle da se i dalje "igrate lutkicama"? I uopste kome ste prvo rekli? 8)