Jeste li ikada razmisljali o...

• Začetnik teme Začetnik teme Mr X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa onda procitaj ponovo temu.[/quote]

Procitala sam.I opet isto pitam...Sto bi se osjecala ironicno ako nekog srecem ovde i u stvarnosti...Pa i ovde su zivi ljudi...A sve sto kazem ovde,kazem i u rl tako da se nemam cega stiditi...Naravno da nikad ne mozemo biti sigurni ko je s druge strane,ali niko ne zna ni ko sam ja... :) tako da je situacija ravnopravna...A ja bi bas voljela da sve sretnem na ulici... :wink:

limunada:
E pa onda procitaj ponovo temu.

Procitala sam.I opet isto pitam...Sto bi se osjecala ironicno ako nekog srecem ovde i u stvarnosti...Pa i ovde su zivi ljudi...A sve sto kazem ovde,kazem i u rl tako da se nemam cega stiditi...Naravno da nikad ne mozemo biti sigurni ko je s druge strane,ali niko ne zna ni ko sam ja... :) tako da je situacija ravnopravna...[/quote]

Pa da ali ovako sada ja i ti ne mozemo da popijemo limunadu i nikada je nismo popili a znamo se a mozda se cak i vidjamo svakodnevno o tom ti pricam.

Pa da ali ovako sada ja i ti ne mozemo da popijemo limunadu i nikada je nismo popili a znamo se a mozda se cak i vidjamo svakodnevno o tom ti pricam.[/quote]

Pa sta treba da uradim?Da nosim majicu na kojoj pise limunada,pa ako me sretnes da znas da sam ja ... :lol:

A i otkud znas da nikad nismo popili? :wink:

Pa ne treba nista da uradis samo sam pitao dali ti to zvuci ironicno,znamo se a ustvari ne znamo se.
Znam da nismo popili zato sto nikada nisam pio limunadu sa nekim koga dobro ne pznajem.Ustvari moguce je mozda smo i drugovi ili kolege.(skola,fax,posao...)

Mr X:
...tome da ove ljude ovde sa kojima se tako reci svakodnevno zezate,raspravljate,uopste srece te ovde mozda isto tako i vidjate na ulici ne znajuci da su to oni.Zar vam ne zvuci to pomalo ironicno?

ma ja imam jos gori trip! posto bas ne pricam ljudima o tome kako uludo trošim svoje vreme na forumu, u fazonu sam da ja ustvari poznajem pola ljudi sa foruma

Back