Jeste li ikad u zivotu...

Molim te pojasni... gude imaju samo blatnjav element :wink: :wink: :wink:

De - de Lilu... ko te to nama danas iznervirao??? Samo reci, tje da vidi taj neko.... :wink:

Btw. Meni je Gazdarica rekla da je Svastara mesto stvoreno za mene... i tacka
:wink: :P

VisionOfDisorder:
To me tera da sve sada posmatram drugachije. Kao i sam koncept prijateljstva.

mislim da ti je ovde negde poenta..samo sto je redosled obrnut..zato nisi naslutio razvoj dogadjaja..ja sam primetila da su takve situacije(nije ih bilo mnogo, kao sto neki tvrde, mozda i samo jedna ovakva kakvu ti opisujes, i jos po neka manje upadljiva, koja se odnosila na ljude iz samo nekog aspekta zivota)obicno predhodile nekom mom licnom menjanju..to ti dodje nesto kao veliko spremanje u pool-u ljudi u tvom zivotu..nekad se ogresis o nekog pri tome, ali to ispliva nazad ako je tako..nekad se zacudis kako ti je malo (ili nista) ostalo kad si rascistio oko sebe, ali je to neophodno da bi imao prostora za nove ljude, koji donose nove stvari u tvoj zivot i isprate te u tom menjanju..(btw ne znam koliko imas godina, ovo se jako razlikuje u 17 i 25..)

ja malo cheznem da ostanem potpuno sama..u stanu
nekoliko dana bih dala sebi, mozda bih poludela posle nekog vremena..pa ne bih tipovala na duze
ali neko vreme..cisto da se razbistrim...ali da imam para hehehehh :twisted:
jednom sam ostala 3 dana.....javio se neki mir.mada sam uglavnom bila okacena na net
mislim mozda sama pravim taj nemir niko mi nije kriv :I
ali prvi dan mi je bilo onako
sta znam ne kazem da je dobro ziveti sam mozda se malo prsne od toga ali ponekad...uvek te trpaju da si s nekim, nikad ti ne daju da si sam...to se ne prihvata :I
evo ga stalone-rambo nosi krst na majici. shto je to bitno??

hanibal77:
zanima me da l je karakteristika znaka posto se tako slazete

mislim da znak-podznak nije dovoljno da bi se ta karakteristika videla..to su neke finije varijante..mislim znate ali sam citala neku astrologiju pa mi je upalo u oko :I nije upuceno tebi nego uopste. a sta je morbidno
a to sto neko nema potrebu da prica drugima to je ok mislim da je to recimo uloga crkve (ok ok ok ne skacite odmah) da tamo imas nekog koga neces opterecivati a mozes da kazes stagod..ako uspes da nadjes... isto i psiholog, kako kome odgovara..valjda..ok suvisna recenica al shtagod

Meni su uvek samo to i radili... zabadali nož u leđa, valjda nisu nikad imali snage da se suoče sa mnom na pravi način... Znam da zvuči čudno, ali kada god bi se to desilo ti ljudi su potpuno umrli u meni, nisam imala nikakvu emociju prema njima, bila sam savršeno indiferentna. I to je ono što me redovno zbuni: kamen gde je minut pre toga kucalo lepo srce.

Loši ljudi mi nikad ne fale, niti mislim o njima... a nikad nisi sam... svašta :roll:
pored toliko ljudi na svetu...
moraš baš dobro da se potrudiš da bi ostao sam :lol:

Back