Teška je ek. situacija, štek je sve tanji, je l vas bar poslodavac ispoštuje?
Zar Vučić još nije ukinuo platu?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Škuro PPS,
valjda PUPS?![]()
A kako i odakle ti misliš da će se namiriti sve one kamenjarke koje su zaposlili po ministarstvima i državnim upravama ovi alavi ministri čiji je ukus za žene sporan po više pitanja ali ajd nije to poenta!
Na računu za el energiju piše da trošak prenosa i distribucije energije do kupaca košta 2075 dinara.
Na računu za info stan piše da održavanje košta 291,55 dinara a pre nekoliko godina je koštalo 63 din. pri tom ne znam šta održavaju jer je zgrada u raspadnom stanju, ali svaki mesec ti troškovi rastu. mali su i neprimetni za jednu porodicu ali puta milion takvih računa pa ako se pitaš
Odakle će da se kupi šanelova posteljina i firmirano odelo za pudlicu ljubavnice istaknutog biznismena simpatizera i dobrotvora vladajuće partije ?
eto odakle
Iz tvog i mog džepa...pas im mater ...
Takva sama prema sebi.![]()
pogresno vaspitana, prvo drugi, a onda jaEt, kad si takva prema sebi![]()
A kako i odakle ti misliš da će se namiriti sve one kamenjarke koje su zaposlili po ministarstvima i državnim upravama ovi alavi ministri čiji je ukus za žene sporan po više pitanja ali ajd nije to poenta!
Na računu za el energiju piše da trošak prenosa i distribucije energije do kupaca košta 2075 dinara.
Na računu za info stan piše da održavanje košta 291,55 dinara a pre nekoliko godina je koštalo 63 din. pri tom ne znam šta održavaju jer je zgrada u raspadnom stanju, ali svaki mesec ti troškovi rastu. mali su i neprimetni za jednu porodicu ali puta milion takvih računa pa ako se pitaš
Odakle će da se kupi šanelova posteljina i firmirano odelo za pudlicu ljubavnice istaknutog biznismena simpatizera i dobrotvora vladajuće partije ?
eto odakle
Iz tvog i mog džepa...pas im mater ...
pogresno vaspitana, prvo drugi, a onda ja
poznajem nekog ko je silom prilika bio prinudjen da postane clan, da bi napokon napredovao odavno zasluzeno u poslu koji radi u jednoj drzavnoj firmi
i kaze da je uredno godinu dana isao na sastanke..redovno
i sretao tom prilikom sve one koji su iz istog razloga bili prinudjeni da urade istu stvar, nadajuci se da ce na taj nacin napokon dobiti posao i poceti da zaradjuju sami za sebe i svoju porodicu
kad je bila proslava rodjendana, njihovom razocarenju nije bilo kraja jer su tada saznale da su umesto njih posao dobile elitne sponzoruse
njih nisu vidjale na sastancima, one su verovatno svoj deo obaveza odradjivale u cetiri zida
to je bio momenat kad se tom nekom koga znam, smucilo sve i kad je rekao - nemam ja zeludac za ovo i istupio van
Imao je pištolj uperen u glavu?
kao da jeste
gladnu decu u kuci, ratu za otplatu stana, zenu bez posla i pretnju otkazom polovini kolektiva
kao i većina ostalih...problem je što nekima nije problem da idu prečicom, čak i ako to značilo prodati dušu đavolu
To su slabi ljudi...crnjak je što najgore u svemu nije taj potpis za članstvo nego to što će sad biti okruženi tzv. polusvetom, to mi je gore od pakla.