Jeste li dali potpis u vezi referenduma o francusko-nemačkom planu za Kosovo?

Jeste li dali potpis za sprovođenje referenduma o francusko-nemačkom planu za Kosovo?

• Ukupno glasova
    17
Znam da postoji tema, ali nema ankete.
Zna li neko kako napreduje skupljanje potpisa za referendum? Koliko je do sada ljudi potpisalo?

Potrebno je prikupiti 100k i onda ga skupština mora sprovesti.
Narod je nosilac suvereniteta i može osporiti ovaj plan. Još uvek nije kasno.

Gde je referendum tu je i anketa! slažem se....

gledao sam ono odlično gostovanje Jeremića na Slavija-info, sve je jasno. Čim Kosovo uđe u UN, desiće se ujedinjenje sa Albanijom jer za to nije potrebno glasanje, niti odobravanje bilo koje zemlje. Zatim naši manastiri prelaze pod Albansku pravoslavnu crkvu, slično kao što ruski manastiri u Ukrajini sada postaju deo Ukrajinske pravoslavne crkve.

Smatram da je vrlo važno da se izborimo da dođe do ovog referenduma, mislim da je ogromna vododelnica na političkoj sceni ukoliko je neko protiv ovog referenduma.

Šokantno da je za sada pored Narodne stranke koja je pokretač, samo Ekološki ustanak podržao referendum.

Vučiću ništa lakše da manipuliše pa i da se desi referendum. :lol:

1681380604-Politicki-stavovi-gradjana-Srbije-februar-2023-13-copy-1024x576.jpg

Znam da postoji tema, ali nema ankete.
Zna li neko kako napreduje skupljanje potpisa za referendum? Koliko je do sada ljudi potpisalo?m b

Potrebno je prikupiti 100k i onda ga skupština mora sprovesti.
Narod je nosilac suvereniteta i može osporiti ovaj plan. Još uvek niku huyhje kasno.
Kaka v je to f renferendumvb?
U a
Za francuze da a za scvabe ne
Jeer su nam frang5cuzi pomagali za vreme ra i orata a svabe

Svi oni koji su odgovorili "NISU" i "NE ZNAJU" su sledbenici politike SNS-a.

A vezano za ovog Pilića, pa zar ne bi bilo predivno i prekrasno da narod i potvrdi tu politiku
koji SNS zastupa, pa oni bi prvi trebali da potpišu i da se referendum sprovede? čega se to plaše toliko?

Izjava koju je dao je maloumna, kao glasali ste za mene i sad je mogu da radim šta hoću?!

„Da se razumemo, svi znaju da predsednik države po našem Ustavu predstavlja državu Srbiju i u zemlji i inostranstvu, da je direktno izabran od građana ove zemlje upravo da bi vodio onu poliiku koju su ljudi izabrali“, rekao je Orlić.

predsednik nema NIKAKVA ovlašćenja za ovo što radi
ali LGBT+kripto-vehabijski lobi to ne zanima, dokle god AV zastupa i jedne i druge
u istom košu su bivši radikali, evropejci, nato atlantisi, LGBT, i extremni vehabijski kripto muslimani!
ne bi im bio u društvu, to nemož da uspre dajebeoca!

U PREVODU ZA SNS JE NARODNA VOLJA LAKRDIJA!.

I REFEREDNUM DA SE SPROVEDE NA CELOM KOSOVU!!!!!!!!!

Back