Jeste li čuli nekad matorce da se sevaju?

ја имам ортака који ми је својевремено / па имали смо онда око 25-26 година / пун одушевљења рекао како чује своје маторце како се крешу .....и то онако са Поносом ......каже , чујем ја како онај мој / па име оца / добро дрма / па име маме / .

Здрава логика , јесте да је мало неугодно , али он са својих 25-26 година мисли да је то добра ствар ако се родитељи онако матори добро крешу ......са 25 година они од 50 плус су матори :mrgreen: .....када имаш 50 , они са 25 су деца :)

Došo mali Mujo s plavim okom u školu. Pita učiteljica, Mujo šta je bilo.
Ma pito sinoć babo Mujo, jel spavaš, ja reko, ne spavam, a on šaku u oko.
Drugi put ti ćuti i pravi se da spavaš, kaže učiteljica Muji.
Dođe veče, pogase svetlo, pita babo Mujo, jel spavaš? Ćuti Mujo kako je učiteljica rekla.
Pita babo ponovo, Mujo ćuti.
Dobro je, spava, penji se, kaže nana babi.
A kud da se penje zapita Mujo.
Pljasssss.

To me podseti...
I da upozorim - prostacki vic allert!

Pita uciteljica decu da navedu neke stvari koje se jedu.Javlja se Perica.
- Perica: Jedu se hleb,voce,krompiri,meso,paprika,luster...
- Uciteljica: Cekaj,cekaj...kako luster?
- Perica: Pa lepo,luster.Ja sam sinoc cuo tatu kako kaze mami "duso,gasi taj luster pa da ti ga nabijem u usta".

@tema - nisam nikada i drago mi je zbog toga.

Ne secam se zvukova, ali pricala mi je sestra, koja je od mene starija 15 godina, da sam jednog jutra kao mali usao u sobu dok su nasi matorci naravno pod pokrivacem i misleci da spavam, radili radnju. A ja sam stao ispred kreveta, podbocio se ocigledno ljut jer niko nije mislio na mene i rekao: "A tako znaci!!!"
E sad sta sam pod tim recima mislio, ne znam, jer se tog dogadjaja i ne secam. Ali rekli su mi da su slatko nasmejali i ta prica je procurila i do sestre, a mnooogo kasnije i do mene.

...
h3FOlXO.gif

Back