.oO|unnamedcore|Oo.
Početnik
- Poruka
- 13
...pa kad je ne volis daj je meni...ZMAJ_990:Moguce, ja voloim moju sestru pa je ne zelim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa kad je ne volis daj je meni...ZMAJ_990:Moguce, ja voloim moju sestru pa je ne zelim
VIDECEMO SE MI U PONEDELJAK ! ! !.oO|unnamedcore|Oo.:...pa kad je ne volis daj je meni...![]()
...vazi ali povedi sestru u skolu...ZMAJ_990:VIDECEMO SE MI U PONEDELJAK ! ! !![]()
Ako misliš na "devojku" u značenju osoba sa kojom si u vezi....onda nije moguće.... Ti transcedetalni oblici ljubavi su mogući samo ako je muškarac star, bogat i impotentan.... znaš ono ima mladu ženu koja ga voli iako nema sex sa njim (naravno tu je i neki baštovan....itd.)---Šalu na stranu....postoje situacije kada jedan od partnera ne može da vodi ljubav sa drugim partnerom....(recimo ako je devojka žrtva silovanja...ili je muškarac imao neko traumatično iskustvo...bio je u ratu, na primer....) ali i u ovakvim situacijama nije reč o nedostatku želje već o nemogućnosti da se ta želja realizuje.....Sehnsucht:Da li je moguce da volis devojku a da je ne zelis?
**** SI JEZA U LEDJA.oO|unnamedcore|Oo.:...vazi ali povedi sestru u skolu...![]()
Da i ne.Sehnsucht:Da li je moguce da volis devojku a da je ne zelis?
Da....i ja mislim isto...gossca:Da i ne.
Osobu koju volimo ne moramo iskljucivo i samo zeleti sexualno... ponekad pozelimo da je tu, da pricamo, da je tu da se samo mazimo, da gledamo zajedno film... itd.
Problem je samo ako ti tu sexualnu zelju bas nikad ne osecas prema njoj. Onda ti je ona drag prijatelj i nista vise.
Ali, ako probate sa sexom, pa osetis zelju i uzbudjenje - sve je ok. Ako ni tad ne osetis nista - ona nije pravi izbor za partnera. Ljubavna veza ukljucuje prijateljstvo & sex :wink:
Evo gossca znagossca:Da i ne.
Osobu koju volimo ne moramo iskljucivo i samo zeleti sexualno... ponekad pozelimo da je tu, da pricamo, da je tu da se samo mazimo, da gledamo zajedno film... itd.
Problem je samo ako ti tu sexualnu zelju bas nikad ne osecas prema njoj. Onda ti je ona drag prijatelj i nista vise.
Ali, ako probate sa sexom, pa osetis zelju i uzbudjenje - sve je ok. Ako ni tad ne osetis nista - ona nije pravi izbor za partnera. Ljubavna veza ukljucuje prijateljstvo & sex :wink:
Jbg...na kraju stvarno ispade da je to najbolje...Neva:Jeste...vazi za oba pola...rezultat....sikter razlaz i dobri drugari do kraja zivota....
ja je zelim ali ne volim.....to je jos bolja varijanta...Sehnsucht:Da li je moguce da volis devojku a da je ne zelis?
Moguce je... To se onda zove prijateljica!Sehnsucht:Da li je moguce da volis devojku a da je ne zelis?