Jeste gledali emisiju o sponzorusama?

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno ... ne znam zašto osudjivati ženu koja je postigla to što je postigla .... ne verujem da ona ne može sama u inostranstvo i do doktorske disertacije. Dovoljno je prodorna (meni se čini).

Poenta je u ''sponzorušama'' tačnije u onim ženama kojima je jedini cilj - novac (po svaku cenu) .... a mislim da u slučaju Marićke, to nije istina. Možda grešim.

NatasaNatasa:
Marićka je obrazovana, mlada, veoma ambiciozna žena koja vodi računa o sebi i svojoj karijeri. Ona ne može biti sponzoruša. To što je udata za Marića, ne znači da je uhvatila Boga za onu stvar .... on nije toliko bogat, star je i ne može mnogo toga da joj pruži osim ljubavi.
Znači, apsolutno se ne slažem sa gore navedenim konstatacijama.

Samo par ispravki. Marićka je još specijalizant. Što znači da nije ni na P od psihijatra ili psihologa kojim se predstavlja. Trenutno je Marićka običan lekar opšte prakse, a prodaje praznu slamu na TV filozofirajući bez pokrića.

Zašto bi bila s njim? Pa ona je s njim još od prvih studentskih dana. To joj je i pomoglo da se lagano probije kroz medicinu. A on je lepo dobio yebozovnu ženicu kojom može da se hvali i dokazuje svoju "stručnost". Što već reče neko, o njemu se na Medicini i ne priča baš najlepše... Profesori ga ne gotive nimalo.. Uzimajući u obzir i neke stvarne veličine...

NatasaNatasa:
Naravno ... ne znam zašto osudjivati ženu koja je postigla to što je postigla .... ne verujem da ona ne može sama u inostranstvo i do doktorske disertacije. Dovoljno je prodorna (meni se čini).

Samo što ona ništa nije ni postigla... Osim diplome lekara opšte prakse. A o doktorskoj disertaciji u trenutnoj situaciji može samo da sanja.. Odvaja je od nje još bar nekoliko godina. Kao što rekoh, Marićka je još specijalizant.

NatasaNatasa:
Poenta je u ''sponzorušama'' tačnije u onim ženama kojima je jedini cilj - novac (po svaku cenu) .... a mislim da u slučaju Marićke, to nije istina. Možda grešim.

Hm.. Nije u pitanju samo novac... Doduše vole one i novac... Ali to je samo jedan deo jednačine koji se zove "lagodan život".

NatasaNatasa:
Marićka je obrazovana, mlada, veoma ambiciozna žena koja vodi računa o sebi i svojoj karijeri. Ona ne može biti sponzoruša. To što je udata za Marića, ne znači da je uhvatila Boga za onu stvar .... on nije toliko bogat, star je i ne može mnogo toga da joj pruži osim ljubavi.
Znači, apsolutno se ne slažem sa gore navedenim konstatacijama.

dobro ! dokle vise ? dobra je riba , ali ti se malo vise palis na nju ?!:lol:
aj sredicemo ti sudar ;)
( trio Maric,Maricka i ti - trio fantastiko ):lol:

A Aleksej postoji jedna kategorija koje cini mi se ti nisi svestan :) a to je uspeh.A covek je uspesan zbog svojih kvalitetnih osobina.A neko ti se dopada ako je kvalitetna licnost.Mislim ipak necemo ceo zivot provesti u krevetu.I mogu ja s njim u krevetu dozivljavati visestruke samo tako,ako je na svim ostalim oblastima 0 ili jedva prihvatljiv dzabe.A ti ako mislis da nemozes zenu da zadovoljis na ostalim planovima osim na seksualnim i zadovoljavas se time ok :)
p.s. ovo nista nije zlonamerno samo pricamo :)

latica:
A Aleksej postoji jedna kategorija koje cini mi se ti nisi svestan :) a to je uspeh.A covek je uspesan zbog svojih kvalitetnih osobina.A neko ti se dopada ako je kvalitetna licnost.Mislim ipak necemo ceo zivot provesti u krevetu.I mogu ja s njim u krevetu dozivljavati visestruke samo tako,ako je na svim ostalim oblastima 0 ili jedva prihvatljiv dzabe.A ti ako mislis da nemozes zenu da zadovoljis na ostalim planovima osim na seksualnim i zadovoljavas se time ok :)
p.s. ovo nista nije zlonamerno samo pricamo :)

Ne mislim to, mada dokle god sam mlad to mi je ipak najbitnije.

Ajde samo zamisli da se upoznam sa nekom devojkom i da sam joj jako zanimljiv ali u krevetui NULA?????Pa sutnula bi me samo tako.

Nije to ipak najbitnije, alli JESTE neizostavno.

Sto bi rekli matematicari potreban ali nedovoljan uslov.Ali potreban.

Back