nikad nisam proveravala telfone fejsbuke i slicno
mozda zato sto do koga mi nije dovoljno stalno sve jedno mi sta radi, a ako mi je do nekoga stalo moram da imam apsolutno poverenje u tu osobu
nikad me nisu kontrolisali, trazili sifre, niti sam ja to radila...ali generalno mi se desavalo da mi daju sifru nekog naloga sa ciljem da odradim/pogledam nesto za njih. nikad nisam to zloupotebrila, bar do sada i nisam imala razloga za to. normalno je osecati neku vrstu nesigurnosti posebno ako nekoga jako volis i potpuno mu se predas, ali mene licno bi bilo blam od mene same da pravim tako neke skandale i drame. postoje sa druge strane ljudi koji to vole, nekako zive od jedne do druge drame,nismo svi isti. ja se definitivno ne bih mogla naci i snaci u takvoj vezi

elem, i osoba sa kojom sam mi je slicna i imamo tu vrstu odnosa koja meni odgovara. na kraju, sve da neko i odluci da te vara tesko da ces moci tu bilo sta da uradis...nervirati se unapred i nije bas od neke koristi.
i meni se desilo nesto slicno
i kazem ja ok ae da vidimo sta imas da mi kazes, missim ljudi smo gresimo da vidim sta ima tu
elem osoba se izlupeta ko maksim po diviziji, pojma nema sta prica, sve izmesala, a jos me i potcenila, kao i moj mentalitet i karakter. kraj je bio komican.
ali sam tad naucila novu stvar - da postoji gomila ljudi koji zeli da ti naudi bez razloga, iz sopstvene pakosti i ljubomore. jedno od korisnijih saznanja do sada