Jesmo li zaista toliko optereceni prevarom?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Slusam tako neke price, provere telefona, Fejsbukova, poziva, raport ko zove, ko salje poruke i ostala cuda i pitam se jesmo li stvarno toliko optereceni da ce nas voljena osoba prevariti, zeznuti, povrediti?
Price koje cujem se granice sa onim sto rade klinci koji su posli u srednju, a ne ljudi sa 25+, tako da, moje pitanje je, gde smo to pukli i jesmo li "opravdano" paranoicni i zasto smo toliko paranoicni da ce nas neko prevariti?

Jeste li vi bivali paranoicni ili je neko prema vama bio paranoican i zasto? Da li je na kraju to bilo opravdano ili ne?

nikad nisam bio niti cu biti
srecom nikad nisam bio ni prevaren do sad.

e moj lajone :lol:
mator si čoek nemoj pišeš gluposti...
odakle znaš da nisi porevaren ? misim eo i ja kaem jeste....nisam prevaren...svako će kaže ma ne jok, mene draga ne vara...i tako sve dok jednog dana ne udariš glavom u zid...

et tema...ok je biti posesivan kad voliš, čak i malkice ljubomore nije na odmet...al sve to do određene granice...posle postaje bolest psihička i počinje da guši drugu stranu toliko da ubrzo puca
misim nemamo tu ništa novo da kaemo, sve se zna

- - - - - - - - - -

naravno da je opravdano kad sve go kurvar i kurrave,i ne boje se ljudi prevare,nego da im ne padne roletna da zavrse na robiji zbog dvostrukog ubistva s predumisljajem

:mazi:
najčešće za prevaru postoji razlog kod druge strane...:zag:

- - - - - - - - - -

ljucki mozak je čudna stvar...ponekad čoek tako utripuje neke stvari i to tolko ode daleko da čoek sam sebe ubije u pojam...pojede ga sopstveni um...
što više razmišljaš o tome veće su šanse da prsneš i poremetiš svoju vezu

e moj lajone :lol:
mator si čoek nemoj pišeš gluposti...
odakle znaš da nisi porevaren ? misim eo i ja kaem jeste....nisam prevaren...svako će kaže ma ne jok, mene draga ne vara...i tako sve dok jednog dana ne udariš glavom u zid...

et tema...ok je biti posesivan kad voliš, čak i malkice ljubomore nije na odmet...al sve to do određene granice...posle postaje bolest psihička i počinje da guši drugu stranu toliko da ubrzo puca
misim nemamo tu ništa novo da kaemo, sve se zna

- - - - - - - - - -

:mazi:
najčešće za prevaru postoji razlog kod druge strane...:zag:

Znas kako je Dee, ja nikad nisam ni posumnjao niti imao razlog jos manje da sam nesto slicno cuo.
jednom jedna ljubomorna budala hteo da me ubedi da mi je devojka bila sa nekim dok je bila dole
a ona za dve godine dok je bila samnom nije ni bila dole.

Nisam ja naivan al se neke stvari osete, neke stvari naslutis sto se sad prave ljudi ludi i kao neznaju to je njihov problem

A najvazniji faktor je da sam birao uvek kvalitet

Slusam tako neke price, provere telefona, Fejsbukova, poziva, raport ko zove, ko salje poruke i ostala cuda i pitam se jesmo li stvarno toliko optereceni da ce nas voljena osoba prevariti, zeznuti, povrediti?
Price koje cujem se granice sa onim sto rade klinci koji su posli u srednju, a ne ljudi sa 25+, tako da, moje pitanje je, gde smo to pukli i jesmo li "opravdano" paranoicni i zasto smo toliko paranoicni da ce nas neko prevariti?

Jeste li vi bivali paranoicni ili je neko prema vama bio paranoican i zasto? Da li je na kraju to bilo opravdano ili ne?

Nisam bila. Ispod casti mi je stvarno to preturanje po dzepovima i proveravanje. Cak sam u par navrata oprala i dokumenta :rumenko:, jer ne mogu da mu ceprkam po dzepovima.
Nikada nisam imala osecaj da sam varana. Sto naravno ne znaci i da nisam stvarno. Ali su ili jako vesto krili, ili imali dovoljno volje i snage da se daju na obe ( ili sve :lol: ) strane.
Najvazniji mi je subjektivni osecaj. Bitna mi je sigurnost i spokoj u njegovoj blizini. Ako se oseca nemir i sumnja, znaci da nesto ne stima. Tada dokazi nisu ni potrebni. Ne mora cak ni da vara. Dovoljno je sto se vise ne osecam dobro uz njega.

Iskreno, smiješne mi te provjere i nikad se ne bih toliko ponizila. Prevara se osjeti, ne treba tu fizičkih dokaza.
Slušam priču pre neki dan, žena pratila muža da ga uhvati na djelu...na kraju razbila i sebe i posuđeni auto...
Ne treba se uopće opterećivati time, jer čovjek obično na kraju strada od onog čega se najviše plaši.

pa s obzirom da znam troje ljudi koji nikad nisu prevarili, msm da da
ljudi sebe ne shvataju ozbiljno a to rade jer ne zele obaveze

Zato sto niko nece da se razocara, a postoji mogucnost da se to dogodi....
A ljudi su neiskreni :(

NIsam paranoicna, ni jedan nije moj dok se ne vencamo.. e, tada cu moci nesto da zahtevam^^

Desilo mi se da se lik zabavljao sa mnom... a videla sam da salje poruke na fejs drugoj devojci..
ne ljubavne poruke.. ali nju je drzao u kontaktu, u slucaju da sa mnom ne uspe :(

naravno da je opravdano kad sve go kurvar i kurrave,i ne boje se ljudi prevare,nego da im ne padne roletna da zavrse na robiji zbog dvostrukog ubistva s predumisljajem

georgejune, hoces biti tako ljubazan da nam kazes koliko godina imas?

Ponekad pomislim da imas 19, a ponekad imam utisam da imas 40+

(od prilike.. pocetak dvadesetih.. druga polovina tridesetih ...ili sl.) :)

Zato sto niko nece da se razocara, a postoji mogucnost da se to dogodi....
A ljudi su neiskreni :(

NIsam paranoicna, ni jedan nije moj dok se ne vencamo.. e, tada cu moci nesto da zahtevam^^

Desilo mi se da se lik zabavljao sa mnom... a videla sam da salje poruke na fejs drugoj devojci..
ne ljubavne poruke.. ali nju je drzao u kontaktu, u slucaju da sa mnom ne uspe :(

Zar sve FB ribe ne rade to isto ?

Ali kada se zeni to desi onda je lose ^^ :lol:

Večinom žene načine čoveka ljubomornim. na netu sa svojim "drugarima", gde pojedine neshvataju da kad se uđe u vezu nema nema više "drugara" :lol:

Prepoznaju se pri prvom kontaktu, diskusiji. Sa takvima se odmah rešava situacija, šut u but. :lol:

Rade oba pola...

Ali je stvar u tome, da ljudi nece da ostanu ostavljani.. a da nemaju odmah zamenu.

Za to je potrebno postenje ...
Zbog toga vise ni od koga ne ocekujem nista, dok ne potpisemo pravni ugovor :aha:,
koji ga obavezuje na vernost ^^

Da oba :)

Postenja sve manje :aha: budes posten a neko te napravi budalom :manikir:

Skoro svako je prevaren mnogo X i poverenje je izgublo kredibilitet :aha:

Back