Ješić: Tadić i Vučić su krivi što u Srbiji nema dovoljno demokratije

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Ješić:
Tadić i Vučić su krivi što u Srbiji nema dovoljno demokratije

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...-krivi-sto-u-Srbiji-nema-dovoljno-demokratije

Potpredsednik Vlade Vojvodine i funkcioner Demokratske stranke (DS) Goran Ješić izjavio je večeras da društvo u Srbiji nije dovoljno demokratsko i da nema slobodne medije.

Ješić je za Radio-televiziju Vojvodine ocenio da to nije samo krivicom predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića, već i krivicom Demokratske stranke i njenog bivšeg predsednika Borisa Tadića.

"Oni (SNS) su samo razvili patente koje smo mi patentirali. Ekipa koja je bila oko Borisa Tadića, sada je oko Aleksandra Vučića i oni su samo razvili naš patent. A ja sam taj patent kritikovao otvoreno i tada - i hapšenja sa govornice, i 13 meseci u pritvoru Gorana Kneževića", rekao je Ješić.

Upitao je kako je bilo moguće da Knežević provede 13 meseci u pritvoru.

"Kako možete da držite čoveka 13 meseci u pritvoru? Pa izvinite molim vas, na koliko onda treba da bude osuđen? A na kraju su čoveka oslobodili", kazao je Ješić.

Goran Knežević je u to vreme bio funkcioner DS-a, a danas je funkcioner SNS-a.

komentar:
Osnovi je postulat demokratskog uredjenja da prvi potpredsednik vlade najavljuje hapsenja, postavlja sefa bezbednosne agencije, prodaje drzavnu zemlju i avioprevoznika strancima i prica o dugovima dva najpoznatija FK u zemlji. Uz to da bude i predsednik stranke. Mislim da ce uskoro iz Svajcarske da dodju kod nas da uce sta je to demokratija.

:whistling: :whistling: :smeker:

_nobody_

Kakva demokratija ovde ?
U punoj demokratiji sve bi se urušilo.
Za uspešnu demokratiju potrebna je svest.
Koje u Srbiji nema.

I dugo vremena je neće biti.

Pokušaj plasmana demokratije u nezrela društva = ANARHIJA !

Demokratija je obična farsa za nepismene i povozite.
Nje nema nigde u svetu pa ni u Srbiji. Današnja "demokratija" je ono što je vrhunac ekstremne eksploatacije čoveka nad čovekom.

Vital-ni Vronski, tebi niko vise pomoci ne moze... :mrgreen:

Evo ti jedna ustanova, mozda se i pronadjes u njoj! Good luck. http://www.lazalazarevic.rs/ :smeker:

_nobody_

I ja to kažem.
Već sam se ožalio, fruižider, veruj mi !

Kad tebe vidim, tek tada mi se javi optimizam.
Shvatim da i od najgoreg postoji gore.....

Poslednja izmena:
Mislim da je bitnije pitanje to sto se nobody potpisuje ispod svakog posta, koja je poenta toga?

~Kitsune

To moj ego trip progovara kao potpis... Posto sam se ispilio kao divlja macketinica - egocentrik. Nekako mi svih ovih decenija ne polazi za rukom da potpuno uklonim ego. A i autenticnost postova je u pitanju. Hranjenje ega unikatnim potpisom. Niko nije savrsen, pa cak ni ja... :dash:

_nobody_

Back