jesenje seme...

Vesela_zena_beogradska:
Pa lepo si rekao - nazovi veza. Takva veza i nema sve aspekte i zato se lako i podnosi. Chista naturalna razmena dobara .. gde i nema manipulacije .. to je bre najchistiji moguci odnos .. dam ti - dash mi. Samo mi nagovesti u kakvom problemu bi kasnije mogla da bude ta mlada osoba, poshto mi nishta ne pada na pamet ..

Znaš kako,
u nekim zemljama je sex sa osobama u tim godinama još uvek kažnjiv.
Nisi ti neka balava klinka pa da ti pričam šta sve može da se desi, znaš i sama
ali se praviš ko francuska sobarica, pretpostavljam da ni tebi takva varijanta nije daleka.
Ne kažem da ni meni ne bi bilo lepo sa toliko mladjom osobom, ali ne u TIM GODINAMA.
Bez uvrede.

Vesela_zena_beogradska:
Kome bez uvrede? Mojim `ebachima broj godina ne pochinje sa 1.

I bez demagogije, molim, tako da josh uvek chekam odgovor na pitanje kakav problem bi mogao da ima taj neki dechko kasnije?

Kako se hvališ, ne počinje im ni dužina ... :razz:
Pa mogao bi da se nesrećno zaljubi :roll: pa da skoči sa mosta.
Mogao bi da postane tata, a da još nije ni polno ni emotivno zreo
ili da dobije polnu bolest, jer još ne zna da se čuva.
Da ga društvo prozove babojebac, pa da mu se ostale devojčice smeju i da ostane
suva k od svojih vršnjakinja.
A sad malo ozbiljnije, bez demagogije kako ti kažeš,
jel ti ne bi smetalo da tvoju 18-godišnju kćer, kad bi je imala, hebe neki tip od 40 godina?

jel ti ne bi smetalo da tvoju 18-godišnju kćer, kad bi je imala, hebe neki tip od 40 godina?

A shto bi meni trebalo da smeta, kad se ja sa njim ne `ebem :) Znash kako, uvek sam imala puno poverenje u svoju decu da ce da izaberu ono shto im odgovara, u duhu u kom su vaspitavani (primer: nekonfliktna lichnost, nedrogirana, vaspitna, obrazovana, etc) i nikad im se nisam meshala u veze, pa bi isto bilo i da imam zensko dete. Naravno, ako zatrazi savet dacu, ako zeli razgovor - tu sam .. ali ja ne kusam kashu koju su njih dvoje zamutili i oni sami najbolje znaju zashto su u toj vezi.

Kako se hvališ, ne počinje im ni dužina ...

Ne hvalim se uopshte, prichamo .. i da, ima ih najvishe kojima duzina pochinje sa 1 .. ali je velika razlika izmedju 14 i 18, tako da sam naklonjenija ovim drugima :)

Pa mogao bi da se nesrećno zaljubi pa da skoči sa mosta.
Mogao bi da postane tata, a da još nije ni polno ni emotivno zreo
ili da dobije polnu bolest, jer još ne zna da se čuva.

Zato je ona tu da obrati paznju, kao zrelija, na sve te moguce probleme, i pre bi mu se sve to desilo sa nekom devojchicom.

Da ga društvo prozove babojebac, pa da mu se ostale devojčice smeju i da ostane
suva k od svojih vršnjakinja.

Ovo je moguce, ali samo ako on shiri prichu, u protivnom, to niko ne mora da zna.

Sve u svemu ja i dalje ne vidim nikakav problem.

Vesela_zena_beogradska:
A shto bi meni trebalo da smeta, kad se ja sa njim ne `ebem :) Znash kako, uvek sam imala puno poverenje u svoju decu da ce da izaberu ono shto im odgovara, u duhu u kom su vaspitavani (primer: nekonfliktna lichnost, nedrogirana, vaspitna, obrazovana, etc) i nikad im se nisam meshala u veze, pa bi isto bilo i da imam zensko dete. Naravno, ako zatrazi savet dacu, ako zeli razgovor - tu sam .. ali ja ne kusam kashu koju su njih dvoje zamutili i oni sami najbolje znaju zashto su u toj vezi.
Ne hvalim se uopshte, prichamo .. i da, ima ih najvishe kojima duzina pochinje sa 1 .. ali je velika razlika izmedju 14 i 18, tako da sam naklonjenija ovim drugima :)
Zato je ona tu da obrati paznju, kao zrelija, na sve te moguce probleme, i pre bi mu se sve to desilo sa nekom devojchicom.
Ovo je moguce, ali samo ako on shiri prichu, u protivnom, to niko ne mora da zna.
Sve u svemu ja i dalje ne vidim nikakav problem.
Podržavam matoru u ovome.
Godine su nebitne, i sigurno je zdravije za nekog od 20-ak da proba
makar jednu matorku, nego da bude samo sa klinkama.

maricicak:
ja mozda i ne bi. ali bi me momak-muz momentalno ostavio kad bi se to desilo.
a kako to zamisljas?
Šta ti je to momak-muž ? Je l' ti dođe prvo ili drugo ?!
Ne znam, ne zamišljam...
Ako bi došlo do toga ne bi mi bilo toliko bitno da se razvedem,
zato što bi se razvod desio samo u slučaju da ja ne očekujem
to, a to znači da sam glup čim nisam shvatio da se može desiti.
Obično mogu da vidim nezaslepljeno realnost veze, a sigurno neću
da ubeđujem nekoga kako ne treba da radi nešto što želi, a ako
se to desi desilo se iz želje, jer udajom za mene nije mi prodala ceo
život a ni ja njoj. Ako neko nešto zaista želi to treba i da uradi, a ako
ne upoznaš osobu dovoljno pre venčanja - debil si. Pa makar se to i meni
desilo. Ko zna...

Back