Jesam li u pravu?

snoshaj efendija:
zelenooka85:
peach:
ma,SKROZ! :wink:
samo i kad nadju neku skroz super i od nje pobegnu jer se plase da je toliko dobra da bi s njom mogli da ostanu do kraja zivota! :lol:

Ma nije.Meni je stvarno dosta ocrnjivanja muskaraca!
Prvo u Bg je stvarno tesko naci normalnu devojku,ili su sponzoruse ili histericno iskompleksirane.Pa su i muskarci digli ruke od svega i poceli da idu samo na sex.
Imam 3 ortaka koji obozavaju svoje devojke i moj decko mene voli .Ali svi kazu da je tesko bilo naci normalnu devojku....Oni se isto zaljubljuju i pate kao i mi mozda cak i vise od nas.

Pa su onda nasli tebe i svoje devojke?
Obicno se to tako govori devojkama:'Eto, nisam godinama uspeo da nadjem ono sto sam zeleo, malo je normalnih devojaka ali kao, to si ti, bla-bla...Ona raste sva srecna.A ti samo merkas sta ces da joj uradis kad je odvuces u krevet.
To je prva lekcija iz prirucnika za mladjahane svalere a zove se:KAKO JE ODVUCI U KREVET U DVA POTEZA.

Brate! Za 3,5 godina tolikog iscimavanja oko mene i cak imam kljuceve od njegovog stana a on gleda da me odvuce u krevet :roll: .A drugarice isto tako po dve i tri a jedna je sa svojim 4 godine...
Brate u zadnje vreme ja NJEGA odvlacim u krevet!

Ljuba82:
zelenooka85:
Mislim da muskarci beze od histericnih zena,zena koje su stalno nervozne i kojima vecina stvari smeta.
Zatim zena koje su po principu "nosim samo roze i hocu da sam nevina do kraja zivota" a takve zene i jesu histericne.I zena koje bi da se non stop maze i da budu zasticene tj nesposobne za samostalni zivot.

U stvari znaci muskarce privlace jake zene tj. emotivno stabilne,koje su opustene nije ih blam da pricaju normalno o sexu a u vezi da pokazu da to i zele...
So am j right?

Потпуно си у праву. Добро, ОК је ако воли да се мази, што не мора да значи да је неспособна.
Мислим да је супротно, 80% посто баш воли глупаче. Пошто ја у ужој и широј породици, уопште окружењу долазим у контакт са пуно јаких жена, не могу да замислим живот без такве. Али знају да буду компликоване, хистеричне, давежи..., ове друге су некада много опуштеније...некако више ортаци.

Ma ne mislim na uspesne zene nego na jake kao emotivno stabilne.Koje su zadovoljne sobom i koje i jesu ortaci.I ja volim da se bukvalno mazim ali kad kazem mazim mislim na one koje mazno pricajui glupo se ponasaju kao nezrele tinedjerke...

By the way.
Ko god da je mene startovao uglavnom je ispusio,ali svakog frajera koga sam ja startovala uspela sam da ga smuvam samo radi licne satisfakcije i odhebem :D
Tako da te fore oko odvlacenja u krevet kod mene stvarno ne pale.
I to mi nikad nije bilo jasno,pazi vi nas devojke da odvucete u krevet...ko da nijedna devojka ne voli sex pa vi SVI do jednog morate da je "vucete" u krevet.

Moje ortakinje i ja bre izaberemo frajera koji nam je najbolji(sto vi koji "VUCETE" devojke u krevet ocigledno niste) i smuvamo ga i on mora da bude ekstra i u krevetu i van kreveta ako misli da bude za stalno sa nekom od nas.
A ako nam se ne svidja moze samo da nas gleda iz daljine i nijedna prica nece promeniti stvar...

Znaci kad nadjem decka koji dobro izgleda,emotivan je i strastven,ok u u mozgu nema potrebe da on mene odvlaci u krevet.A nasla sam ga. 8)

zelenooka85:
Mislim da muskarci beze od histericnih zena,zena koje su stalno nervozne i kojima vecina stvari smeta.
Zatim zena koje su po principu "nosim samo roze i hocu da sam nevina do kraja zivota" a takve zene i jesu histericne.I zena koje bi da se non stop maze i da budu zasticene tj nesposobne za samostalni zivot.

U stvari znaci muskarce privlace jake zene tj. emotivno stabilne,koje su opustene nije ih blam da pricaju normalno o sexu a u vezi da pokazu da to i zele...
So am j right?

e, jbg, svakodnevno se susrecem sa primerima koji ukazuju na suprotno. Susrecem gomilu "roze devojaka" koje su u vezama, kao i emotivno stabilne devojke, jake i sigurne u sebe ali jos uvek same. Bice da muskarci pricaju kako bi voleli da imaju jaku i samostalnu devojku i u verovatno ih takve devojke i privlace , a zakucavaju se za histericne i slabe devojke i sa njima ostaju. Zasto?? jer one svojim tripovima i histerijom uspevaju da ih zadrze, ako ni zbog ceg drugog , onda zbog toga sto ima nikada nije dosadno.
E sad to je neko moje razmisljanje, naravno , nismo svi isti i nemoj neko da ovo skapira kao generalizaciju, to je samo jedan od mnogobrojnih primera iz zivota.

Back