Jesam li trudna

anaanic27

Početnik
Poruka
3
Postovani,
Imam jako redovne menstruacije zadnjih godinu dana. Uvijek znam u dan kada trebam dobit. Zadnju menstruaciju sam imala 22.4., sljedecu sam trebala dobiti 22.5.ali jos je nema. Imam 16 godina i nedavno sam izgubila nevinost s deckom. 8.5. smo imali odnose, trajalo je jako kratko i koristili smo kondom. Ejakulacija je bila izvan mene. Zadnjih tjedan dana imam svaki dan osjecaj kao da cu dobit i stalno sam "mokra" dolje. Isto kao za vrijeme ovulacije. Je li moguce da mi se ovulacija poremetila? Ima li sanse da sam trudna? Cim da izazovem mensteuaciju ponovno? Hvala vam

Postovani,
Imam jako redovne menstruacije zadnjih godinu dana. Uvijek znam u dan kada trebam dobit. Zadnju menstruaciju sam imala 22.4., sljedecu sam trebala dobiti 22.5.ali jos je nema. Imam 16 godina i nedavno sam izgubila nevinost s deckom. 8.5. smo imali odnose, trajalo je jako kratko i koristili smo kondom. Ejakulacija je bila izvan mene. Zadnjih tjedan dana imam svaki dan osjecaj kao da cu dobit i stalno sam "mokra" dolje. Isto kao za vrijeme ovulacije. Je li moguce da mi se ovulacija poremetila? Ima li sanse da sam trudna? Cim da izazovem mensteuaciju ponovno? Hvala vam

Postovani,
Dete, Bog te blagoslovio.

Postovani,
Postoji više životnih situacija u kojima se hormoni malo zbune. Jedna od
njih je i gubitak nevinosti.
Mada bi trebala da uradiš test. Čisto radi svog mira.

Postovani,
Odnos ti je bio baš kada su plodni dani. Kondom bi trebalo da štiti, ali ako se pravilno koristi. Nekad se desi i iskusnim da pukne.
Kako god, nemoj ništa uzimati na svoju ruku. Najpre bi trebalo da proveriš da li si u drugom stanju. Tu ti je najpouzdaniji test beta hcg iz krvi. Postoje i testovi pomoću urina, ali nisu baš uvek pouzdani.
Najbolje i jeste da odeš sa nekim starijim kod ginekologa, mada možeš i sama.
Samo nemoj da napraviš neku glupost zbog sramote, straha i tako tih stvari. Vodi računa o svom zdravlju

ehhhh pa zar nije uvek bilo sa 18 si punoletan,a u americi i ostali sa 21 god.?
Koje si vjere, ne znam, necu da sudim ista, ali po mojoj. Nakon krizme koja je uglavnom nakon 16,17 godine. Ti se mozes crkveno vjencavat. Drugo je punoljetnost drzave i sve to. I nisam postavila pitanje nikakvo vezano za gubljenje nevinosti, nego samo savijet ako se neka od djevojki nasla u istoj ili slicnoj situaciji. Zasto samo zene krivite tu. I decko ima 16,17 godina. Takodjer je maloljetan. Ne vidim razliku, a cure znam da su znatno zrelije od deckiju. Hvala.

Koje si vjere, ne znam, necu da sudim ista, ali po mojoj. Nakon krizme koja je uglavnom nakon 16,17 godine. Ti se mozes crkveno vjencavat. Drugo je punoljetnost drzave i sve to. I nisam postavila pitanje nikakvo vezano za gubljenje nevinosti, nego samo savijet ako se neka od djevojki nasla u istoj ili slicnoj situaciji. Zasto samo zene krivite tu. I decko ima 16,17 godina. Takodjer je maloljetan. Ne vidim razliku, a cure znam da su znatno zrelije od deckiju. Hvala.
Pravoslavne vere

druga godina srednje skole
Još jednom, lude sreće treba, i lude sreće joj želim neizmerno pa neka još malo bude dete, jedna lekcija je pametnim ljudima dovoljna da se ne igraju vatrom više.
16 godinica, kakvi momci, kakve relacije, sad ti ne manjka lepote i naivnosti, nedostaje ti škola života... treba da učiš o životu, da saznaš o svetu, da biraš šta ćeš i ko da budeš, da zavoliš sutra kao kompletna osoba drugu kompletnu osobu.
Valjda je uredu dat savijet neki ukoliko ste toliko iskusni, a ne napadati i osudjivati.
Nisu to osude, oprosti ako tako doživljavaš moje reči, neka je sreća na tvojoj strani, a ti sad... vidi šta ćeš.
Vidim, pametna si, načitana, rečita, reko' bi čovek k'o da imaš 36 a ne 16, tebi saveti i ne trebaju, 👏
ali eto: Malo bolje brini o sebi nego do sad.

Postovani,
Brate mili nisi se još ni razvila a imala si odnose. Da ti nije malo rano?
Zar nisi mogla još malo da sačekaš da ti se razviju organi u potpunosti?
Još si dete pobogu...

A ovi što će sad da me napadnu sa foruma,samo da vam kažem da ona može da se povredi tako.
A 100% seksualnih slučajeva pre 18. godine završi sa pitanjem:Joj Bože,da li sam trudna?

E pa sestro lepa trebalo je da o tome razmišljaš pre seksualnh odnosa jer posle iebanja nema kajanja.

Još jednom, lude sreće treba, i lude sreće joj želim neizmerno pa neka još malo bude dete, jedna lekcija je pametnim ljudima dovoljna da se ne igraju vatrom više.
16 godinica, kakvi momci, kakve relacije, sad ti ne manjka lepote i naivnosti, nedostaje ti škola života... treba da učiš o životu, da saznaš o svetu, da biraš šta ćeš i ko da budeš, da zavoliš sutra kao kompletna osoba drugu kompletnu osobu.

Nisu to osude, oprosti ako tako doživljavaš moje reči, neka je sreća na tvojoj strani, a ti sad... vidi šta ćeš.
Vidim, pametna si, načitana, rečita, reko' bi čovek k'o da imaš 36 a ne 16, tebi saveti i ne trebaju, 👏
ali eto: Malo bolje brini o sebi nego do sad.
e vala svaka čast.
Slažem se u potpunosti.

Postovani,
Ako si sigurna u ovo nemas se cega plasiti, budi strpljiva i bice sve u redu. Sledeci put razmisli dobro.

Ti neka si pametna kao što jesi, ne mogu biti svi pametni kao ti, daj im ono što im najviše treba.
Pametnice, Bog neka te čuva uvek! :cvet:
Ima granica za ljude, ima granica za razgovor, ima granica za druženje, za sve.
Znate, ništa se na svetu ne dešava iznenada, ništa nije van kontrole, pitanje je koliko smo sposobni da sebe i svoje živote zauzdamo i budemo odgovorni za njih.
U 16 godina osoba nije sposobna da preuzme odgovornost za sebe. Nešto mora da se menja!
To prosto nije moguće. Ovakve stvari ne treba da budu svakodnevnica, ne treba ljudi koji su stupili tek u život da dolaze roditeljima sa vešću-Možda sam trudna!
Sve to može i drugačije.

Ti neka si pametna kao što jesi, ne mogu biti svi pametni kao ti, daj im ono što im najviše treba.
Pametnice, Bog neka te čuva uvek! :cvet:
Ima granica za ljude, ima granica za razgovor, ima granica za druženje, za sve.
Znate, ništa se na svetu ne dešava iznenada, ništa nije van kontrole, pitanje je koliko smo sposobni da sebe i svoje živote zauzdamo i budemo odgovorni za njih.
U 16 godina osoba nije sposobna da preuzme odgovornost za sebe. Nešto mora da se menja!
To prosto nije moguće. Ovakve stvari ne treba da budu svakodnevnica, ne treba ljudi koji su stupili tek u život da dolaze roditeljima sa vešću-Možda sam trudna!
Sve to može i drugačije.
Hvala ti :heart:
I da, u potpunosti se slažem.
Samo se nadam da se neću nagledati sličnih slučajeva u skorije vreme...

Mnogo buke dizete oko jednog k.

Pa sta ebala se, sta niste se nikad ebali?
Pustite decu nek se igraju, neka uce o zivotu. Pojedinim pripadnicama lepseg pola ebanje je prva i osnovna stavka, jedino sto umeju da urade dobro u zivotu. I to se danas naplacuje i vrednuje.
Takav sistem vrednosti prenosimo deci jos od kad je ena dala pi#ke marku u velikom bratu i sad se nesto zgrazavamo.

Ovaj sistem i nagradjuje takve, izopacene demonizovane tetovirane qurve a sad da se pokrece moralna spika, zasto. Nek radi ko sta hoce.

Back