Jesam lepa ili nisam?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.909
Video sam nekoliko priloga, kao ovaj dole, šta žene rade (zadivljuće meni) pa rekoh da delim.

Slobodno se uključite sa svojim prilozima i komentarima

main-qimg-86d977f4150a4f8f5ac9876740f1dd62

TO je neka serija sa takvim naslovom, samo sam iskopirao

"Lepa sam, ali vidi šta još mogu!"
Kao-ja jesam lepa, ali imam i ove veštine, tako da... treba da zavredim simpatije-ne samo na osnovu svog izgleda!
Ok, ali svojevremeno sam slušala neke pouke od Briana Tracy-ja, i upamtila sam jednu stvar naročito:
"Ne treba raditi stvari dobro koje ionako nema potrebe raditi dobro."
Možeš nogom da otvoriš pivo-ok, it is fun, ali na kraju dana... to radi običan otvarač flaša jednako dobro. Nema potrebe da se takmičiš sa otvaračem flaša. To je izraz gluposti i ultimativne želje da se bude zabavan.
To je, konačno-jako tužno.

"Lepa sam, ali vidi šta još mogu!"
Kao-ja jesam lepa, ali imam i ove veštine, tako da... treba da zavredim simpatije-ne samo na osnovu svog izgleda!
Ok, ali svojevremeno sam slušala neke pouke od Brian-a Tracy-ja, i upamtila sam jednu stvar naročito:
"Ne treba radioti stvari dobro koje ionako nema potrebe raditi dobro."
Možeš nogom da otvoriš pivo-ok, it is fun, ali na kraju dana... to radi običan otvarač flaša jednako dobro. Nema potrebe da se takmičiš sa otvaračem flaša. To je izraz glušposti i ultimativne želje da se bude zabavan.
To je konačno-jako tužno.
Mislim da to održava neka feministička grupa, ali meni ne smeta :)

Mislim da to održava neka feministička grupa, ali meni ne smeta :)
Ta feministička grupa ide sebi na štetu objavljivanjem ovakvih sadržaja. Vizija žene-nas običnih, ne-feministkinja, ali interesenata za temu, je da smo sposobne da radimo bilo koji posao.
Nisam ja otvarač za pivske flaše. Edukujem se stalno... ja mogu sve da budem, svako zanimanje... ali nisam muškarac-nisam to, jednostavno me Bog nije takvom dao. Muškarcu ostavljam njegov deo posla-ne mogu da ga odradim i da se busam u grudi kako su babe i žabe isto.

Back