:x :x :x :x :x :x :x :xGazdarica:Pa, sto se onda ljutkas kad ti kazem da si dosadan...?zeljkoro:meni se ne svidjas.Gazdarica:Gologuza...![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:x :x :x :x :x :x :x :xGazdarica:Pa, sto se onda ljutkas kad ti kazem da si dosadan...?zeljkoro:meni se ne svidjas.Gazdarica:Gologuza...![]()
![]()
![]()
Mozda frafciger ... nego odem ja jutros po hleb mleko i ulje. I kuci provalim da sam umesto jestivog kupio masinsko ... izgleda da je poceloBetty:vidi šta sam ti uradio od kćerke, mama!
![]()
nuspojave dugog visenja po forumu postali su poznati početkom 21. veka, sporadično. Da vam se ovo ne bi dogodilo, pre nego što dođete na forum ostavite svoje partnere u outerworld-u. Pravog leka za sada nema, a narodni preparati dokazano ne pomažu.
elfy:Mozda frafciger ... nego odem ja jutros po hleb mleko i ulje. I kuci provalim da sam umesto jestivog kupio masinsko ... izgleda da je poceloBetty:vidi šta sam ti uradio od kćerke, mama!
![]()
nuspojave dugog visenja po forumu postali su poznati početkom 21. veka, sporadično. Da vam se ovo ne bi dogodilo, pre nego što dođete na forum ostavite svoje partnere u outerworld-u. Pravog leka za sada nema, a narodni preparati dokazano ne pomažu.![]()
HeBePoBaTaH_:
Hahhahaah
Još i bolduješ slova u koloru. Jesi počela i ti da voliš masno? Ne, ova moja kaže da uživam u odsutnostima, i da samo, naravno, gubim vreme. Što je istina. A nismo se ovde ni sreli![]()
Betty:HeBePoBaTaH_:
Hahhahaah
Još i bolduješ slova u koloru. Jesi počela i ti da voliš masno? Ne, ova moja kaže da uživam u odsutnostima, i da samo, naravno, gubim vreme. Što je istina. A nismo se ovde ni sreli![]()
imm koleginicu: kad joj dođe drugarica, obe se okače na internet, na dva računara...to je prijateljstvo u odsutnosti![]()
Volim masno, ali se štedim zbog mora, pa sublimiram masnim slovima![]()
elfy:Betty:HeBePoBaTaH_:
Hahhahaah
imm koleginicu: kad joj dođe drugarica, obe se okače na internet, na dva računara...to je prijateljstvo u odsutnosti![]()
Odmeri, da se ne okliznes, mogla bi da se prostres
:wink:
Betty:HeBePoBaTaH_:
Hahhahaah
Betty:elfy:Betty:HeBePoBaTaH_:
Hahhahaah
Odmeri, da se ne okliznes, mogla bi da se prostres
:wink:
ne kapiram šalu - da se okliznem na masna slova pa da padnem![]()
nema veze, ti si prsotina, ženiš se za dve nedelje
no offence :wink:
svidjas mi se u profilu,betiBetty:Lexo, draga
dobra ti ta slika
nego mislim mozda te malo previse
"otvara u struku"![]()