jerste 100% sigurni

Pa ako zbog jedne prevarice klones duhom, nisi je ni voleo, da kazemo :))))
Болеће ме више баш зато што сам је волео, са акцентом на волео.

Да сам реда ради ожењен, а швалеришем се по комшилуку, онда би ме болео ђоко да л' ме вара или не.

Конташ?

Ауу ... то је суперишка... слушај: онако у гаћама неопран после секса истрчиш после ракије, прохладно јутро, цепаш, цепаш, цепаш (не женску већ дрва), зној врца , врца, ... скроз, сав мокар, гаће мокре, не скидаш се одма, под прохладни туш, обучеш чисто, очешљан и намирисан ... па онда 3 јаја и 2 кобаје те чекају за столом ... :)
da, samo za takav grande dorucak bice da nije presudno cepanje metra drva
nikad nisam spremila obilan dorucak muskarcu koji mi je popravio toster na primer
ali ako mi je štelovao hormone celu noć....

To da li ce neko da predje preko prevare je njegova stvar.Svira meni,ako misli da prokockano poverenje moze puj pik ne vazi,on ce s tim da zivi ne ja.
Znaci ako moj mili i dragi covek,resi da jeb.e dve ribe ispred mene,da ucinim coveku,ljubav je to? :rotf: sra.nje je ta monogamija,da ste jedini jedno drugom,da mozes ruku u vatru za njega.Skroz bezveze.
Mnogo su bolji ti povrsni odnosi,jedan lego drugi se protego.Vudstok ponovo zivi! :D Iskazujmo ljubav seksom! Kad vec ne umemo drugacije.

Nije čovek pametan u takvim stvarima. Bar mi muškarci mrknuli bi ovu onu, nekad kad sa ženom imaš seks misliš na drugu, okrećemo se, flertujemo i šta je to?
Reči misli i dela.
Ok ako misli nisu prevara, zašto pomislimo na prevaru, ako kažemo "uf što bi je" zašto kažemo "nisam varao" ili prevara se samo računa u delo?

Nije osveta, nego čoveku više neće da pada na pamet da me vara jer će da razume kako sam se ja osećala. Ili hoće, ako da, raskinuli smo. Razumete sad?

Ako ti to doživljavaš kao lekciju njemu, teško se varaš,jer ne bi to ni uradio da ume tako da razmišlja.
Sigurna sam da se time ništa ne postiže, osim što bi se osećala ti još gore. A još bi sebi navrzla na vrat nekog nesrećnika.

Ako ti to doživljavaš kao lekciju njemu, teško se varaš,jer ne bi to ni uradio da ume tako da razmišlja.
Sigurna sam da se time ništa ne postiže, osim što bi se osećala ti još gore. A još bi sebi navrzla na vrat nekog nesrećnika.
Oni su vrlo ljubomorni i "teritorijlni", bio bi to veliki rizik.

Ali nema veze, povlačim ovaj moj hevi šit, i nadam se da će stvarinuvek da budu čiste. :) Stay safe, people.

Back