Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
e moi vi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Болеће ме више баш зато што сам је волео, са акцентом на волео.Pa ako zbog jedne prevarice klones duhom, nisi je ni voleo, da kazemo)))
Па тај лик треба да буде срећан ако само срце остане сломљено.A niko se ne brine za tog treceg lika tamo i da li je njemu srce slomljeno????
Sta tu ima da se konta, znaci boli...Болеће ме више баш зато што сам је волео, са акцентом на волео.
Да сам реда ради ожењен, а швалеришем се по комшилуку, онда би ме болео ђоко да л' ме вара или не.
Конташ?
Да и означава крај те приче.Sta tu ima da se konta, znaci boli...
da, samo za takav grande dorucak bice da nije presudno cepanje metra drvaАуу ... то је суперишка... слушај: онако у гаћама неопран после секса истрчиш после ракије, прохладно јутро, цепаш, цепаш, цепаш (не женску већ дрва), зној врца , врца, ... скроз, сав мокар, гаће мокре, не скидаш се одма, под прохладни туш, обучеш чисто, очешљан и намирисан ... па онда 3 јаја и 2 кобаје те чекају за столом ...![]()
Nije da sam imala puno izbora ali sam uvek bila u finom drustvu.Niko nije rekao za nekoga takvo nesto, zivimo u drugacijim dimenzijama stvarnosti, biramo drugacije drustvo, zivimo drugacijim zivotima.
Nije osveta, nego čoveku više neće da pada na pamet da me vara jer će da razume kako sam se ja osećala. Ili hoće, ako da, raskinuli smo. Razumete sad?
Oni su vrlo ljubomorni i "teritorijlni", bio bi to veliki rizik.Ako ti to doživljavaš kao lekciju njemu, teško se varaš,jer ne bi to ni uradio da ume tako da razmišlja.
Sigurna sam da se time ništa ne postiže, osim što bi se osećala ti još gore. A još bi sebi navrzla na vrat nekog nesrećnika.
Ja gubim, bogami.I? Ko je pobedio na kraju?
Joj, izvinjavam se, još nije gotovo.
Ko vodi?