Јермени траже забрану српског филма ПАРАДА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Бели Анђео

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
Jerevan – Jermenski nacionalisti protestovali su ispred nemačke ambasade u Jerevanu kako bi se zabranila projekcija srpskog filma „Parada“. Učesnici protesta su „Paradu“ nazvali „perverznim filmom o gej pravima“.

Prikazivanje „Parade“, koje je zakazano za 15. i 16. oktobar, deo je velike akcije Nemačke ambasade i predstavništva Evropske unije čiji je cilj promocija tolerancije i smanjenja diskriminacije u Jermeniji. Projekcija bi trebalo da bude održana u jerevanskom lutkarskom pozorištu, koje je ranije bilo domaćin filmskim festivalima i rok koncertima.

Desničarska organizacija „Hajazn Unija“ pokrenula je akciju alarmiranja javnosti o ovom događaju kao „gej propagandi za decu“. Organizacija je na protestu ispred nemačke ambasade zahtevala da se projekcija otkaže. Njih je predvodio jermenski bloger Tigran Kočarijan, poznatiji kao Slon.

„Prikazivanje ovog filma u lutkarskom pozorištu je neprihvatljivo. Kao roditelj Jermen, ja sam protiv toga, protiv kvarenja naše dece“, piše u Kočarijanovom blogu. U zvaničnom saopštenju „Hajazn Unije“ piše da je prikazivanje „Parade“ nastavak napada Evropske unije na Jermeniju sa „nemoralnom propagandom“.

Upravnik pozorišta, Ruben Babajan, zauzeo se za projekciju Dragojevićevog filma.

„Ovo je igrani film, koji je uspešno prikazan na mnogim festivalima. Prema ovoj logici, onda možemo da zabranimo sve filmove Sergeja Parajanova (koji je u SSSR svojevremeno osuđen zbog homoseksualnosti). Moramo da se odlučimo, da li ćemo da budemo kao Iran i da budemo srećni zbog toga ili ćemo da shvatimo da postoje stvari poput tolerancije, filmova i umetnosti“, rekao je on.

Palili gejeve

Organizacija „Hajazn Unija“ je prvoosumnjičena za podmetanje požara u jednom jerevanskom gej klubu i napade na njenog vlasnika koji je zbog toga bio prinuđen da traži azil u Švedskoj. Ova grupa je takođe napala Jerevansku Paradu različitosti u maju, dobacujući im „******, marš iz zemlje“.

http://www.vaseljenska.com/svet/jermeni-traze-zabranu-parade/

Нормалан народ. Наш се већ уплашио пред овом најездом осим пар храбрих групација. А што се филма тиче он јесте пропаганда који са мржњом напада све који нису педери.

Није све једно, како би било да тебе тако зове неко ко је починио геноцид над твојим народом?

Ajde na spavanje lave...;)

I ne dirajte lava dok spava...:lol:

Armeni i Jermeni su dva naziva za ..ISTI NAROD...:think:

I sto vlada ne uhapsi rediteljku zbog blacenja srpskog naroda?Malo nam fali nego moramo i kod brace da se brukamo?

Ako nema osnova u samom filmu onda svakako ima u paketicu droge koju bi joj policija nasla u tashni.

Pocnite bre da podmecete,falsifikujete i montirate procese ali samo sklanjajte bre vishe ove nakaze iz drustva.

Kome bre normalnom moze da padne na pamet da snima takve filmove,nije film totalna tragedija vec mi je navrh glave smradova koji na racun drustvenog nemorala hoce da zaradjuju a sa druge strane da se pozivaju na toboze slobodu ko zna cega sve ne.

Pun mi je bre vishe kuratz raznoraznih lgtmbbnvosdefgdasf

I sto vlada ne uhapsi rediteljku zbog blacenja srpskog naroda?Malo nam fali nego moramo i kod brace da se brukamo?

Ako nema osnova u samom filmu onda svakako ima u paketicu droge koju bi joj policija nasla u tashni.

Pocnite bre da podmecete,falsifikujete i montirate procese ali samo sklanjajte bre vishe ove nakaze iz drustva.

Kome bre normalnom moze da padne na pamet da snima takve filmove,nije film totalna tragedija vec mi je navrh glave smradova koji na racun drustvenog nemorala hoce da zaradjuju a sa druge strane da se pozivaju na toboze slobodu ko zna cega sve ne.

Pun mi je bre vishe kuratz raznoraznih lgtmbbnvosdefgdasf

:mrgreen:

Убедљиво најгори Драгојевићев филм!
Наручена лимунада без и једног занимљивог момента у тих 115 минута.
Чак му је и "Ми нисмо анђели 2" бољи филм...
А онда она болеснос` од "српског филма", па покушај звани "Клип"... Оде некада одлична, српска кинематографија у кјурац!

:mrgreen:

Убедљиво најгори Драгојевићев филм!
Наручена лимунада без и једног занимљивог момента у тих 115 минута.
Чак му је и "Ми нисмо анђели 2" бољи филм...
А онда она болеснос` од "српског филма", па покушај звани "Клип"... Оде некада одлична, српска кинематографија у кјурац!

Ma bre ja sam debilcina,pomesao sam filmove,mislio sam da je onaj sa pedofilima,ajd zdravo.

:hahaha:

То што се назива "српским филмом" данас је све само не српски филм.Поново се вратило време од после Другог рата да се праве наручени партијски филмови,само је сада другачија ситуација пошто има више партија + ЕУ.Прављење политичких памфлета у виду филма је добро позната и увек присутна форма,али је у Србији изгледа ,опет,једина.

Jerevan – Jermenski nacionalisti protestovali su ispred nemačke ambasade u Jerevanu kako bi se zabranila projekcija srpskog filma „Parada“. Učesnici protesta su „Paradu“ nazvali „perverznim filmom o gej pravima“.

Prikazivanje „Parade“, koje je zakazano za 15. i 16. oktobar, deo je velike akcije Nemačke ambasade i predstavništva Evropske unije ....................

http://www.vaseljenska.com/svet/jermeni-traze-zabranu-parade/

Нормалан народ. Наш се већ уплашио пред овом најездом осим пар храбрих групација. А што се филма тиче он јесте пропаганда који са мржњом напада све који нису педери.

Педрски рукотвор "ПАРАДА", НИЈЕ СРПСКИ ФИЛМ!

То је рукотворина скупине српских најамника-Фурунаша, коју је за филмску сплачину
платила јЕвропска унија, скуп осведочених перверзњака и содомиста. :think:

Srećom odavno ne pratim to što se zove srpski film. Vidim ko je scenarista, ko je reditelj, ko glumi, koja mu je namena, a namena je u većini slučajeva da obiđe par marginalnih festivala i maksimalno oblati Srbe... Ti filmovi (u zadnjih 12 godina posebno), nisu pravljeni zarad srpske bioskopske publike i da zarade novac na blagajni. Autore tih filmova zarada ne zanima, jer su na državnoj jasli i od kvaliteta filma im ne zavisi budućnost i karijera. Država pod hitno da zavrne slavinu, ovakvoj kinematografiji.

Srećom odavno ne pratim to što se zove srpski film. Vidim ko je scenarista, ko je reditelj, ko glumi, koja mu je namena, a namena je u većini slučajeva da obiđe par marginalnih festivala i maksimalno oblati Srbe... Ti filmovi (u zadnjih 12 godina posebno), nisu pravljeni zarad srpske bioskopske publike i da zarade novac na blagajni. Autore tih filmova zarada ne zanima, jer su na državnoj jasli i od kvaliteta filma im ne zavisi budućnost i karijera. Država pod hitno da zavrne slavinu, ovakvoj kinematografiji.

Zabranjenu knjigu nisam čitao
jer takvo pisanje najoštrije osuđujem, rekao bi Aleksandar Baljak. :mrgreen:

''На жалост, чини се да је веома често основни критеријум за вредновање савремених уметничких дела постало управо оспоравање традиционалних вредности. Зато је могуће да се данас обилато подстиче стваралаштво у коме се вређа и омаловажава већински систем вредности, а свако ко покуша да заштити општеважећа морална начела – проглашава се противником уметничке слободе.

У Србији у којој не постоји или се не примењује закон који штити децу од информација које су штетне по њихово здравље и развој, а какав постоји на пример у Русији, можете само да немоћно посматрате како се и даље нижу награде и похвале за филмове у којима деца мрзе своје родитеље, учитеље, своју прошлост и садашњост, и наравно, сама себе.''

Homoseksualnost se kvantitativno uvećava prenamnoženjem i ekonomskim ,sociofaktorima,a homofobija sa suprotnim
predznakom ,ali istim etničkim opadajućim efektima (idu na kontramiting umesto da prave decu...) je verno prati...
Rusi su homofobi još od mačo ruskog komunizma u kožnim mantilima,a jermenski armeni preblizu,a da nebi pokupili taj
virus...
Rusofilija=homofogija...:)Ali nije strašno-pubertet brzo prođe i matorsone...:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back