Jerarhija SPCcuvari pravoslavlja ili izdajnici

• Začetnik teme Začetnik teme todoro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MaranAta:
roberta:
MaranAta:
roberta:
Ai ja jednostavno preferiram dijelove...

А ја навише волим Библију у целини, јер читајући и верујући само у "омиљене делове" је управо оно што секташи раде - формирају некакву своју малу и патетичну веру која нема благе везе са Божјим Откривењем, а пошто свако воли нешто друго, тако и сектица има мали милион и све проповедају нешто друго. :wink:
mA ŠTA TI VRIJEDI SVO ZNANJE OVOG SVIJETA OKO LJUBAVI I OPROSTA ZA BLIŽNJEGA NEMAŠ.
FARIZEJ SI MUDRI I JALOVI :cry:

Да, то је типична реакција повређеног егоизма и сујете која нема ништа заједничко са Хришћанством. Прави верник ће да препозна и да буде спреман да прихвати и покаје се за своје грешке.

ПС: Хвала на комплиментима. Тако су шкргутали зубима и на Њега док им је говорио истину. :wink:
Nek je mir i spokoj u tvojoj duši pa makar ja sve bila u krivu.
Višnji če da mi sudi.

MaranAta:
roberta:
MaranAta:
roberta:
Ai ja jednostavno preferiram dijelove...

А ја навише волим Библију у целини, јер читајући и верујући само у "омиљене делове" је управо оно што секташи раде - формирају некакву своју малу и патетичну веру која нема благе везе са Божјим Откривењем, а пошто свако воли нешто друго, тако и сектица има мали милион и све проповедају нешто друго. :wink:
mA ŠTA TI VRIJEDI SVO ZNANJE OVOG SVIJETA OKO LJUBAVI I OPROSTA ZA BLIŽNJEGA NEMAŠ.
FARIZEJ SI MUDRI I JALOVI :cry:

Да, то је типична реакција повређеног егоизма и сујете која нема ништа заједничко са Хришћанством. Прави верник ће да препозна и да буде спреман да прихвати и покаје се за своје грешке.

ПС: Хвала на комплиментима. Тако су шкргутали зубима и на Њега док им је говорио истину. :wink:
KOnačno si iskreno ispio opisati svoje nutarnje reakcije,nadam se samo da te zubi previše ne
bole :lol:

MaranAta:
А ти да си мало пажљивије читала, пронашла би ово:

(Јуда 1)
21 I sami sebe držite u ljubavi Božijoj, čekajući milosti Gospoda našega Isusa Hrista za život vječni.
22 I tako razlikujući jedne milujte.
23 A jedne strahom izbavljajte i iz ognja vadite; a karajte sa strahom, mrzeći i na haljinu opoganjenu od tijela.

Или ово:

(Ефе 5)
10 Istražujte što je Bogu ugodno.
11 I ne pristajte na bezrodna djela tame, nego još karajte.
12 Jer je sramno i govoriti šta oni tajno čine.
13 A sve za što se kara, vidjelo objavljuje; jer sve što se objavljuje, vidjelo je;

Пажљивије читати, даклем. :roll:

Karajte?oooo!Je l' vam to taj Isus porucio?
Lepo,lepo,mora se.A je l' vam rekao da koristite kondome..haraju bolesti,pa mozete neplanirano da zatrudnite..
eto,ja sirim Boziju ljubav,stitim vas od polnih bolesti (oops,cek' pa nisam ja kondom :shock: )..sto cete vise?
Sto li je to ugodno tom Hriscanskom Bogu?Oralni ili analni?Hajde,vi ste bolji poznavatelji,pa sta mislite? :lol:

Anonymous:
Svaka cast Roberta, samo tako nastavi.....ti si jedna od retkih ovde koja siri ljubav i pomirenje umesto mrznje i osuda....
pozdrav od "Gosta" :D

ma,kazem ja..i metlu cu da joj posaljem da lepo leti po nebu,kao prava vestica..oni usisivaci nisu jos modernizovani..bas ja sinoc htela da poletim,kupila ja alkalne baterije(pa,ne mozes svuda rasipati magiju),kad odose..za cas..ja taman uzletela..kad ono BUM!!!Samo sto nisam u drvo lupila!!!I ti su usisivaci neprakticni..ja sam tradicionalna..metle su najbolje..sta ce ti vise..ma,kakav usisivac,metla is the best!!! :lol:

Back