JENNIFER LAWRENCE ‹3

Misule

Zainteresovan član
Poruka
102
Значи ја не верујем да се нико није сетио да покрене тему о овом анђелу :heart:
Какво мишљење имате о њој и њеним филмовима. Ја је обожавам још од кад сам је први пут гледао у "Winters Bone" постала је моја миљеница бр 1 у холивуду

Какво мишљење имате о њој и њеним филмовима. Ја је обожавам још од кад сам је први пут гледао у "Winters Bone" постала је моја миљеница бр 1 у холивуду

Prezentuj anđela !
Neka vide smrtnici, pa da im lakše pa'ne odlazak !

Kad smo kod Jeniferki ... ova mi je omiljena :D

9f85229b2652c71c25a40c1d494d6f78.jpg

МАЛО О ЏЕНИФЕРИНОЈ КАРИЈЕРИ

Џени је своју прву филмску улогу добила у драми "Burning Plain" Пре тога је углавном играла у неким тв ситкомима. Након тога добија улогу у још једној драми "The Poker House". У свету холивуда пробија се маестрално изведеном улогом у филму "Winter' S Bone" којом зарађује своју прву номинацију за Оскара. Након овог њена каријера креће у успону. Добија улогу у психолошком трилеру "House at the end of street", У романтичној комедији "Like Crazy", заиграла је са Мел Гибсоном у филму "The Beaver". Милионску армију фанова стекла је улогама у популарним научнофантастичним франшизама "The Hunger Games" и "X Men". 2013 добила је Оскар за најбољу главну женску улогу у филму "Silver Linings playbook". Следеће године била је номинована за најбољу споредну женску улогу у филму "American Hustle". Заиграла је још у филмовима "Serena" и "Joy". Ускоро излази њен најновији филм "The Passengers" што ја као њен велики фан не могу да дочекам. :)

Ima mnogo boljih i riba i glumica u Holivudu, ona je samo jedan od primera kako Holivud moze da napravi zvezdu od koga god hoce.

Back