gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isturite slike vaše jelke
Jel već neko postavio ?
Jel već neko postavio ?
a jel ima prskalice ova ?
mislim jel pršće ?
![]()
Jel već neko postavio ?
Prvo ubijes drvo, sto je samo po sebi strasno, a onda ti iglice sa tog mrtvog drveta padaju svuda po tepihu i nemoguce ih je usisati do naredne Nove godine sto je jos strasnije.
ok, u pravu si i ja sam protiv seče šuma
ali ti da živiš ovde gde se 90% ljudi greje na drvo, čime bi se grejala ?
pa bolje nego živu da iseču zbog tri večeri kičeraja
razmišljaju ljudi ekološki
eee...i ti nama mimo svijeta
Prvo ubijes drvo, sto je samo po sebi strasno, a onda ti iglice sa tog mrtvog drveta padaju svuda po tepihu i nemoguce ih je usisati do naredne Nove godine sto je jos strasnije.
ponekad me šokiraš majkemiMeni je strašnije imati plastiku
Kolko otrova ode u atmosferu dok se dodje do jelke
Prave jelke dolaze sa plantaže gde su mnogo dobra učinile godinama dok ih ne poseku
Zatim rodio se život otuda treba biti i živa jelkaja tako mislim
A inace je poznato da sam vazda kontra sviju odje
Cmok
ponekad me šokiraš majkemi
- - - - - - - - - -
a to plantaže...to možda gore kod vas u nemačku
ovde kod nas odeš u šumu, sekiru u ruke i završiš poso
I posle se te Jelke (ili većina njih) baci, i sta je uradjeno???? Kome je do Jelke ima plastičnih Jelki, a ne da se zbog kratke zabave seku tolike JelkeTo je drugo. Ovde ubijes drvo onako, da bi ti bilo dekoracija u kuci koju bacis...
I posle se te Jelke (ili većina njih) baci, i sta je uradjeno???? Kome je do Jelke ima plastičnih Jelki, a ne da se zbog kratke zabave seku tolike Jelke
Pa da
Vi to radite neplanski![]()
Ali to se pošumljava opet ...a od ove jelke će naprave nešto korisno hartiju, tarigooz ili olovku