Jelenu i sestru su vrane napale na Novom Beogradu, jedna ima povrede na glavi: "Uplašena sam bežala"

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
U Ulici Nehruova na uglu brojeva 120 i 122 na Novom Beogradu u dva dana vrane su napale dve devojke. Jelena Graovac zadobila je povrede na ramenu, a njena sestra na glavi. Osetivši bol na delu ruke, naša sagovornica je uplašena počela da beži, a svoje iskustvo je odlučila da podeli sa nama kako bi ukazala roditeljima da na tom delu posebno treba da čuvaju decu zbog napada ptica.

https://www.telegraf.rs/vesti/beogr...edna-ima-povrede-na-glavi-uplasena-sam-bezala

Hickok u Srbiju.

Interesantno, jedan dan vrana napadne jednu sestru,
a drugi dan drugu sestru? Fenomen :think:

Inače , vrane brane mladunce , ukoliko ovo jeste istina,
osetile su se ugroženo nekim pokretom, potezom ovih devojaka
i zato su kidisale. Ili su prolazile tik ispod gnezda sa mladima.

Svako jutro kad idem na posao vidim par vrana , verovatno imaju gnezda u krošnjama
i normalnim hodom prođem , nijedna me nije napala ali za svaki slučaj imam fasciklu
u ruci da se zaštitim ukoliko neka pošizi bez veze.

U Ulici Nehruova na uglu brojeva 120 i 122 na Novom Beogradu u dva dana vrane su napale dve devojke. Jelena Graovac zadobila je povrede na ramenu, a njena sestra na glavi. Osetivši bol na delu ruke, naša sagovornica je uplašena počela da beži, a svoje iskustvo je odlučila da podeli sa nama kako bi ukazala roditeljima da na tom delu posebno treba da čuvaju decu zbog napada ptica.

https://www.telegraf.rs/vesti/beogr...edna-ima-povrede-na-glavi-uplasena-sam-bezala

Hickok u Srbiju.
Šetam često na Savskom keju i kad prolazim krioz blok 70 baš pomislim kako smo nekada bili poznati po vrapcima a sada postajemo grad vrana ....ja ne znam kako ljudi tamo spavaju od onih zvukova....baš ih ima previše na svakom drvetu po par desetina

Nisam mislio da i napadaju...jednostavnpo mi je audio utisak bio problem, ali ako je istina...neko treba nešto da uradi...previše ih je u tom kraju

Interesantno, jedan dan vrana napadne jednu sestru,
a drugi dan drugu sestru? Fenomen :think:

Inače , vrane brane mladunce , ukoliko ovo jeste istina,
osetile su se ugroženo nekim pokretom, potezom ovih devojaka
i zato su kidisale. Ili su prolazile tik ispod gnezda sa mladima.

Svako jutro kad idem na posao vidim par vrana , verovatno imaju gnezda u krošnjama
i normalnim hodom prođem , nijedna me nije napala ali za svaki slučaj imam fasciklu
u ruci da se zaštitim ukoliko neka pošizi bez veze.
Fasciklu? Nisu ovo komarci, no opasne krvozedne pticurine!

Kod nas početkom lipnja

TRAUME U ZAGREBU

Vrane napadaju prolaznike, ozlijeđene četiri žene: 'Kljucala me po glavi i slomila sam koljeno'​

Samo u tjedan dana četiri Zagrepčanke došle su u bolnicu s ozljedama zbog napada vrana. Iako postaju sve veća opasnost za prolaznike, iz Grada poručuju da se u njihovoj blizini jednostavno nose kišobrani.

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/vrane...ala-me-po-glavi-i-slomila-sam-koljeno-1498103 - m.vecernji.hr

Back