Jelena Tomasevic vs. Biljana Djurdjevic :)

Andrijana Alempijevic

Zainteresovan član
Poruka
351
ovako, mozda naslov teme zvuci cudno, ali ovde imam neke linkove, pogledajte ih i shvaticete o cemu se radi...uzivajte....

Jelena Tomasevic- Ej dragi, dragi...

a sad mali info....mislim da o Jeleni vec znate sve, pa onda malo informacija o Biljani: Biljana Djurdjevic je ucenica 8. razreda osnovne skole u Bagrdanu kod Jagodine. Ucestvovala je u emisiji Ja Imam Talenat gde je dosla do finala. Igra i peva od malih nogu u KUD-u u njenom mestu. Jos je i dobitnik mnogih nagrada i pohvala za brojna takmicenja u pevanju. Odlican je ucenik. Voli etno muziku i ako privatno slusa rock i metal. Uzor joj je, sto se tice domace muzike, jelena Tomasevic. Toliko o njoj...ostaje samo da pregledate snimke i da mi kazete sta mislite. Pozdrav. :D :cool:

sto se tice upoznavanja, nema problema... https://www.facebook.com/bilja.djurdjevic
a ovo je moj... https://www.facebook.com/profile.php?id=1092742414 ;)
a sto se tice visokih glasova, pa takav joj je glas...ne moze da namerno peva nize, lose ce zvucati i izgubila bi snagu glasa tu...a zvezde granda...hahaha ma nema sanse, prezire grand i turbo-folk, tako da tamo ne bi zavirila ni noktom :)

Pa šta kad nema ni jedno drugo takmičenje kod nas..samo neka gura svoj fazon tamo...ne može niko da je prisili da peva narodnjake..Ja kad bi imao sluha i znao da pevam prijavio bi se, a onda bi tamo pevao sve same dalmatinske pesme...pa i neka ispadnem u prvom kolu ali da me vidi narod..:D

A što se tiče fejsa, imam nalog ali lažan....pa ako 'oćeš lažnjaka, onda u redu..:D

Pa šta kad nema ni jedno drugo takmičenje kod nas..samo neka gura svoj fazon tamo...ne može niko da je prisili da peva narodnjake..Ja kad bi imao sluha i znao da pevam prijavio bi se, a onda bi tamo pevao sve same dalmatinske pesme...pa i neka ispadnem u prvom kolu ali da me vidi narod..:D

..:D

Devojcica zaista lepo peva, ali joj to ne vredi ako se ne prijavi za Zvezde granda. Slazem se da je niko ne moze da prisili da peva narodnjake a da li ce i koliko dogurati zavisi kako ce se pokazati. Velika je greska i predrasuda da se klasicni pop ne slusa u Grandu.
Dusan Svilar je pobedio pevajuci iskljucivo to.
Evo, u tekucem ciklusu Milica Radonic je prosla vec 5 krugova pevajuci iskljucivo pop. I ne pada joj na pamet da menja zanr.
@Andrjana, kazi ti svojoj drugarici da ima nas koji hocemo da podrzimo takve kako bismo menjali Grand iznutra!

Devojcica zaista lepo peva, ali joj to ne vredi ako se ne prijavi za Zvezde granda. Slazem se da je niko ne moze da prisili da peva narodnjake a da li ce i koliko dogurati zavisi kako ce se pokazati. Velika je greska i predrasuda da se klasicni pop ne slusa u Grandu.
Dusan Svilar je pobedio pevajuci iskljucivo to.
Evo, u tekucem ciklusu Milica Radonic je prosla vec 5 krugova pevajuci iskljucivo pop. I ne pada joj na pamet da menja zanr.
@Andrjana, kazi ti svojoj drugarici da ima nas koji hocemo da podrzimo takve kako bismo menjali Grand iznutra!

ma to je sve super...ali zna se kroz sta je sve Dusan Svilar prosao da bi dosao do pobede...a sad nema bas toliku popularnost i ako je pobedio....svejedno, Zvezde Granda (to je moje i njeno misljenje a ne cinjenica) ne smatramo takmicenjem koje moze da ti pomogne u samom tom pevanju i izgradnji muzicke licnosti...u popularnosti i reklamiranju da, ali u ostalim situacijama ne. Postoje i drugi nacini za poboljsanje, za 2-3 meseca ukucajte na google Biljana Djurdjevic- i neka novina ce izaci, sigurna sam...toliko o tome. Pozz :)

Back