Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.041
Hajde da besnimo zajedno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trola seronjo zenski, jedina na ovom forumu kojoj bi krunu trolezi bez da trepnem prepustio.Звезда у покушају. Ја триповао Индиго верује у Бога, ово оно. Кад оно, њој се допада оличење разврата и блуда.![]()
Ти си онај што кидише на људе па се после извињава.Trola seronjo zenski, jedina na ovom forumu kojoj bi krunu trolezi bez da trepnem prepustio.
Ma jok, ja to njoj od dragosti, ali trola.Ти си онај што кидише на људе па се после извињава.
Zmaj žena, volim je i drago mi je da mi je JK neka moja univerzalna lična karta.od doticne sam pogledao samo nekoliko sjajnih izvodjenja uzivo
zanimljiv je profil licnosti koji te fascinirajuZmaj žena, volim je i drago mi je da mi je JK neka moja univerzalna lična karta.
Kako može neko drugi da bude tvoja univerzalna lična karta? Šta to uopšte znači?Zmaj žena, volim je i drago mi je da mi je JK neka moja univerzalna lična karta.
где се више коте ове будале?? - ма народ бре неће нови свецки поредак!Hajde da besnimo zajedno!
gde nadje ovu?fufa,plagijator kopira madonu hahahahaBesni smo...
Hajde da besnimo zajedno!
ali nije se seksalaPrevarila kur'ava jadnog i glupavog Duška sa drugim fuzbalerom kome je slala gole slike a taj pajser nije bio džentlmen nego je sve to objavio u javnost kuravina keva je nažalost nakon toga preminula kažu od stresa a verovatno se nakupilo tu koječega
U Atinu je sa Vranješom išla onako turistički, da joj pokaže Partenon..ali nije se seksala
znaci uzela ga u usta,pa sve one bludne radnje iz filmova za odrasle?U Atinu je sa Vranješom išla onako turistički, da joj pokaže Partenon..![]()
Pa ima baš prava usta, da ga uzme u usta.znaci uzela ga u usta,pa sve one bludne radnje iz filmova za odrasle?