Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje u porodici?

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167

Fudbaler ošamario suprugu​

07.01.2022. 14:51

Izvor - https://www.vesti-online.com/fudbal...prijavila-duska-tosica-za-nasilje-u-porodici/

Po prijavi Jelene Karleuše da je suprug Duško Tošić ošamario, policijski službenici PS Savski Venac su otišli na adresu gde par živi.

Karleuša je navodno odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da pristupi u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Mediji dalje navode da je i pored toga dežurni zamenik naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega ce biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici.
jelena-karleusa-696x482.jpg

OTYz

Tošić je svoju suprugu navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu.

Trenutno je policija u vili na Dedinju, gde obavljaju uviđaj i razgovaraju sa pevačicom i fudbalerom, kao i sa svedocima.

Pevačica neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu.

Prema navodima domaćih medija, pevačica je navodno prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Iz onoga što mi pojedine udate drugarice govore, u svakom braku toga ima ali ne prijavljuju. Naelektrišu se obe strane, i ako one ne sačekaju neki mirniji trenutak da se objašnjavaju, bude grubih reči, frktanja, pa i koškanja.
U narodu je popularno ono: ''Strpljen(a)-spašen(a)!'', ali mi Jelena deluje svakako osim strpljivo.
Ipak, saučestvujem sa njom baš zbog svih onih koji misle da je to ide uz brak ruku pod ruku.
Saučestvujem i sa njim iz mnogo razloga.
Trebalo bi da se obrate nekom bračnom savetniku da im sredi njihove međuljudske odnose jer su na oko idealan par.
Kad se setim samo koliko puta je ponosno i javno govorila: ''Moj Duško...''.

💕
To je bilo baš lepo.

Iz onoga što mi pojedine udate drugarice govore, u svakom braku toga ima ali ne prijavljuju. Naelektrišu se obe strane, i ako one ne sačekaju neki mirniji trenutak da se objašnjavaju, bude grubih reči, frktanja, pa i koškanja.
U narodu je popularno ono: ''Strpljen(a)-spašen(a), ali mi Jelena deluje svakako osim strpljivo.
Ipak, saučestvujem sa njom baš zbog svih onih koji misle da je to ide uz brak ruku pod ruku.
Saučestvujem i sa njim iz mnogo razloga.
Trebalo bi da se obrate nekom bračnom savetniku da im sredi njihove međuljudske odnose jer su na oko idealan par.
Kad se setim samo koliko puta je ponosno i javno govorila: ''Moj Duško...''.

💕
To je bilo baš lepo.
a govorila tako i moj Cando i dosla da preuzme njegovi stvari kad ga roknuli
nemoze se nepriznati da je emotivna i privrzena muzjaku

a govorila tako i moj Cando i dosla da preuzme njegovi stvari kad ga roknuli
nemoze se nepriznati da je emotivna i privrzena muzjaku
Za to ne znam ni da li je bilo, nisam pratila.
Ni o ovome ne bih saznala da se portali nisu usijali, a odem da vidim šta li bi sa Matejom.
Svakako se nadam da postoji način da svi naučimo da je upotreba sile nad bilo kim pogrešan potez, a već u porodici je to užasno!
Ljudi koji su u ozbiljnoj priči podizanja dece to ne smeju da dozvole, ne jer će novine o tome pisati, već jer prvi koji trpe i pate su upravo njihova deca.

Ni o ovome ne bih saznala da se portali nisu usijali, a odem da vidim šta li bi sa Matejom.
Svakako se nadam da postoji način da svi naučimo da je upotreba sile nad bilo kim pogrešan potez, a već u porodici je to užasno!
Ljudi koji su u ozbiljnoj priči podizanja dece to ne smeju da dozvole, ne jer će novine o tome pisati, već jer prvi koji trpe i pate su upravo njihova deca.
beshe mlada a ti jos mladzom vjerovatno
nece to bit ni prvim ni posljednjim traumom za djecu bogutana i poznatih
al lako ce se to utoliti uz shushke jos ako ih malo sluzba uzme pod zastitu oprosticemo im i sve grehove

Tako duso draga,razmisljaju normalni,a malo ih je na estradi....

Tako duso draga,razmisljaju normalni,a malo ih je na estradi....
U redu, ali ne isključujem ni mogućnost da je sve samo neka izmišljotina. Uostalom, i ne tiče me se mnogo, samo ipak nešto razmišljam, jesu lep par, i baš je usrdno svoju ljubav godinama javno izjavljivala tom Dušku.
Nadam se da ova njena pesma nije postala i njena stvarnost jer otkako sam pročitala vest, sve se nešto pitam ''Gde je ljubav nestala?'', počeh i da izvodim u određenoj melodiji, a onda se setih da je to upravo iz njene pesme:

U redu, ali ne isključujem ni mogućnost da je sve samo neka izmišljotina. Uostalom, i ne tiče me se mnogo, samo ipak nešto razmišljam, jesu lep par, i baš je usrdno svoju ljubav godinama javno izjavljivala tom Dušku.
Nadam se da ova njena pesma nije postala i njena stvarnost jer otkako sam pročitala vest, sve se nešto pitam ''Gde je ljubav nestala?'', počeh i da izvodim u određenoj melodiji, a onda se setih da je to upravo iz njene pesme:
Ima svedoka, nije pukao nasamo.

Duško će nadrlja.

Техничка грешка ! Нијео требао у кући него пред камерама или на концерту. И то не шамар него ВОЈНИЧКИ шамар !! И обавезно ногом у дуппе док пизди. Мало је рокнеш у СУЈЕТУ где је највише боли због демонске гордости а не по кожи лица. А муддо одмах отрчало у полицију да се жали ! z:mrgreen: Јеббо те шамар. Да је пети или осми па 'ајде ! А и тад се боље развести. Или да су пак неке опаке батине и гажење цокулама.

Техничка грешка ! Нијео требао у кући него пред камерама или на концерту. И то не шамар него ВОЈНИЧКИ шамар !! И обавезно ногом у дуппе док пизди. Мало је рокнеш у СУЈЕТУ где је највише боли због демонске гордости а не по кожи лица. А муддо одмах отрчало у полицију да се жали ! z:mrgreen: Јеббо те шамар. Да је пети или осми па 'ајде ! А и тад се боље развести. Или да су пак неке опаке батине и гажење цокулама.
Kako možeš biti tako ostrašćen i zlurad?

Зато што волим душевни и физички бол Јелене Карлеуше и сваке која личи на њу ДУХОВНО !
Dakle, nijednom nisi pomislio da je muškarac koji ju je ošamario u krivu?
Ovo su vaspitne mere u soft verziji, kroz to cedilo svi moramo da se propustimo ovako ili onako. To ti je poredak.

Back