Jelena Đoković ljuta i na svekra Srđana?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je stvarno nekad žao ovog Novaka, na stranu priče o "jadnim, napaćenim" bogatašima. Nisam ni neki njegov fan, ni tenisa uopšte, ali mi on deluje kao veoma fini čovek i plus vrhunski sportista ali džaba mu sve kad je sa svih strana opkoljen teškim idiotima. Ali izgleda da je to kletva naših sportista, moraš da imaš nekog idiota da ti zagorčava život i da te blamira pa makar bio Sultan od Bruneja!
Eto on ima prslake roditelje i ženu, Jokić ima one mentolčine od braće, Borjan ima lujku ženu, Tošić isto, Piksi takođe i Mitrović, Vlahović ima Danila Vučića... Znači nekog ludaka moraš da imaš.

Са стране гледано све си у праву.

Али веруј мени, ја сам инсајдер једне сличне приче,
сви ти шампиони би били ништа без те подршке породице, фамилије, пријатеља, комшија ...

Са стране гледано све си у праву.

Али веруј мени, ја сам инсајдер једне сличне приче,
сви ти шампиони би били ништа без те подршке породице, фамилије, пријатеља, комшија ...

Ma ok, podrška je jedno ali ovo što njemu priređuju i roditelji i žena je stvarno teški blam. Od ponašanja na tribinama do tih medijskih istupa. A svi oni žive od njega, realno, i njegovih kvaliteta.
Zamisli imaš ženu koju si izvukao iz manje više prosečne srpske socijale, priuštio si joj život kakav ima možda jednocifren broj žena u Evropi, a ona te kao balavca od 5 godina natrlja pred celim svetom a on joj se još izvinjava.
A kažem, Novak mi deluje kao sasvim dobar i pristojan čovek čak i više privatno nego profesionalno, zato mi ga je i žao.

Ma ok, podrška je jedno ali ovo što njemu priređuju i roditelji i žena je stvarno teški blam. Od ponašanja na tribinama do tih medijskih istupa. A svi oni žive od njega, realno, i njegovih kvaliteta.
Zamisli imaš ženu koju si izvukao iz manje više prosečne srpske socijale, priuštio si joj život kakav ima možda jednocifren broj žena u Evropi, a ona te kao balavca od 5 godina natrlja pred celim svetom a on joj se još izvinjava.
A kažem, Novak mi deluje kao sasvim dobar i pristojan čovek čak i više privatno nego profesionalno, zato mi ga je i žao.

Новак је усранко ко и остали мужјаци овог света.
То прво.

Да му није требала жена - не би се женио, зар не ?

Нашао је једну са прекрасним осмехом, која му је родила двоје златне деце.
Јел неко добио више ?
Ја нисам.

Нађи и послушај интервју његове мајке - истинског хероја.

Замислите, каже, само ту гомилу веша за прање свакодневно,
три сина, сви спортисти, сви се само свуку и очекују сваки дан чисте нове ствари.

Нађи Срђанов интервју где објашњава како су дошли до пара за његов развој као врхунског тенисера.

И на крају кад само помислим колико стресова су имали пратећи га по целом свету, по турнирима ...
Па ја не гледам Новакове мечеве - немам живце !
Гледам снимке после на Јутубу.

Како је његовима који премиру на стотине његових окршаја - то само они знају.

Новак и Екипа су прваци света, не само Новак !!!

Е сад, нису га посаветовали око вакцине, ок.
За то сам их и ја крљао на више тема и форума.

Живи људи, погрешили, важно је да стану.
Да схвате да их антиваксери ложе само тако.

Ено гледам наслове "Новак руши аустралијског премијера".
Морају под хитно изаћи из те приче !!!

Е сад, нису га посаветовали око вакцине, ок.
Naravno da su ga savetovali samim tim što su svi Djokovići vakcinisani osim Jelene i Novaka.
Uostalom ni Srdjanu ni Dijani se ne svidja što je Novak vegetarijanac a bio je normalan dok se nije oženio sa Jelenom.
Trebao bi Novak tu oštrokondju da otera pre nego što ista upropasti Stefana i Taru :mrgreen:

Jelena i deca su u Spaniji, otputovali su jos krajem decembra, pretpostavljam da ni ona nije
vakcinisana i sad joj nema druge nego da bude tamo. Otuda se nigde po Srbiji ne pojavljuje,
a ispostavlja se da je i najpametnije postupila sto nije lupatala kojesta kao taj njen cuveni svekar.
To sto nije vakcinisana ne znaci da ne moze da putuje, testom se moze bilo gde.

Naravno da su ga savetovali samim tim što su svi Djokovići vakcinisani osim Jelene i Novaka.
Uostalom ni Srdjanu ni Dijani se ne svidja što je Novak vegetarijanac a bio je normalan dok se nije oženio sa Jelenom.
Trebao bi Novak tu oštrokondju da otera pre nego što ista upropasti Stefana i Taru :mrgreen:
Vegetarijanac sam i ja , ali nisam vegan, ti nazalost tu ne vidis tu silnu razliku, a nije ni
nacin ishrane vazan jer Novaku pomaze ovakav nacin ishrane i fizicki i psihicki, reci
za vegane da nisu normalni, a da je normalan gedza Srdjan stvarno je dno dna.

Trebao bi Novak tu oštrokondju da otera pre nego što ista upropasti Stefana i Taru
Ja bih rekla da ti nisi normalan, Jelena je njihova majka, kako i ko bi smeo da majci oduzima decu?7
Deda Srdjan, Srbin, gedza?

Back