Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.252
Dok je ostalih 99.9999999%ljudi sveta normalno a samo je Jelena histericna.Видело се на оном снимку да Јелена није у винклу, мислила камера искљ, галамила на Новака. Како му тек кући звоца.Хистерична.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok je ostalih 99.9999999%ljudi sveta normalno a samo je Jelena histericna.Видело се на оном снимку да Јелена није у винклу, мислила камера искљ, галамила на Новака. Како му тек кући звоца.Хистерична.
Не бих се сложио са вама поштовани господине Петровићу.Dok je ostalih 99.9999999%ljudi sveta normalno a samo je Jelena histericna.
moraš biti takav, čim pokažeš malo slabosti...krajBudimo iskreni, Srđan je prototip uspešnog čoveka u Srbiji. Jedno 95% privatnih poslodavaca ovde je takvo. Ali da nije takav, ko zna da li bi iko ikad čuo za Novaka.
Meni je stvarno nekad žao ovog Novaka, na stranu priče o "jadnim, napaćenim" bogatašima. Nisam ni neki njegov fan, ni tenisa uopšte, ali mi on deluje kao veoma fini čovek i plus vrhunski sportista ali džaba mu sve kad je sa svih strana opkoljen teškim idiotima. Ali izgleda da je to kletva naših sportista, moraš da imaš nekog idiota da ti zagorčava život i da te blamira pa makar bio Sultan od Bruneja!
Eto on ima prslake roditelje i ženu, Jokić ima one mentolčine od braće, Borjan ima lujku ženu, Tošić isto, Piksi takođe i Mitrović, Vlahović ima Danila Vučića... Znači nekog ludaka moraš da imaš.
Nadam se samo da se za vakcinaciju ona ne pita.Mnogo mi žao JeTze. Ne znam šta bi i kome bi pričala da je Đokovići nisu izvukli iz kladionice u kojoj je radila. Ovako se istripovala da je glavna i da se za sve pita.
Ja nesto mislim da je upravo ona nafilovala Nola tim teorijama...Nadam se samo da se za vakcinaciju ona ne pita.![]()
Ona ili Imaz. Sumnjam da je neko treći.Ja nesto mislim da je upravo ona nafilovala Nola tim teorijama...
Zna se da je kod Noloa Jetza ta koja nosi pantalone.Nadam se samo da se za vakcinaciju ona ne pita.![]()
Са стране гледано све си у праву.
Али веруј мени, ја сам инсајдер једне сличне приче,
сви ти шампиони би били ништа без те подршке породице, фамилије, пријатеља, комшија ...
Ma ok, podrška je jedno ali ovo što njemu priređuju i roditelji i žena je stvarno teški blam. Od ponašanja na tribinama do tih medijskih istupa. A svi oni žive od njega, realno, i njegovih kvaliteta.
Zamisli imaš ženu koju si izvukao iz manje više prosečne srpske socijale, priuštio si joj život kakav ima možda jednocifren broj žena u Evropi, a ona te kao balavca od 5 godina natrlja pred celim svetom a on joj se još izvinjava.
A kažem, Novak mi deluje kao sasvim dobar i pristojan čovek čak i više privatno nego profesionalno, zato mi ga je i žao.
Naravno da su ga savetovali samim tim što su svi Djokovići vakcinisani osim Jelene i Novaka.Е сад, нису га посаветовали око вакцине, ок.
To sto nije vakcinisana ne znaci da ne moze da putuje, testom se moze bilo gde.Jelena i deca su u Spaniji, otputovali su jos krajem decembra, pretpostavljam da ni ona nije
vakcinisana i sad joj nema druge nego da bude tamo. Otuda se nigde po Srbiji ne pojavljuje,
a ispostavlja se da je i najpametnije postupila sto nije lupatala kojesta kao taj njen cuveni svekar.
Moze, ali i pored PCR testa mora da imas 2 G ( vakcinisan ili prelezao).To sto nije vakcinisana ne znaci da ne moze da putuje, testom se moze bilo gde.
Bice da je takoMoze, ali i pored PCR testa mora da imas 2 G ( vakcinisan ili prelezao).
Naravno da za Srbiju nista od toga vazi.
Vegetarijanac sam i ja , ali nisam vegan, ti nazalost tu ne vidis tu silnu razliku, a nije niNaravno da su ga savetovali samim tim što su svi Djokovići vakcinisani osim Jelene i Novaka.
Uostalom ni Srdjanu ni Dijani se ne svidja što je Novak vegetarijanac a bio je normalan dok se nije oženio sa Jelenom.
Trebao bi Novak tu oštrokondju da otera pre nego što ista upropasti Stefana i Taru![]()
Ja bih rekla da ti nisi normalan, Jelena je njihova majka, kako i ko bi smeo da majci oduzima decu?7Naravno da su ga savetovali samim tim što su svi Djokovići vakcinisani osim Jelene i Novaka.
Uostalom ni Srdjanu ni Dijani se ne svidja što je Novak vegetarijanac a bio je normalan dok se nije oženio sa Jelenom.
Trebao bi Novak tu oštrokondju da otera pre nego što ista upropasti Stefana i Taru
E moja ti,da nije bilo tog srpskog gedze danas se niko ne bi ni secao vas Srba iz krajineSrbin, gedza?
E moja ti,da nije bilo tog srpskog gedze danas se niko ne bi ni secao vas Srba iz krajine
Šta fali dedi Srđanu,domaćin čovek,zdravo je odgajio trojicu delija,ženu koja ga poštuje.....
Inače naš narod kaže da ne valja za kuću,ako kokoška propeva kao petao i da je treba je zaklati![]()
Taj Srdja je protoptip seljacine.E moja ti,da nije bilo tog srpskog gedze danas se niko ne bi ni secao vas Srba iz krajine
Šta fali dedi Srđanu,domaćin čovek,zdravo je odgajio trojicu delija,ženu koja ga poštuje.....
Inače naš narod kaže da ne valja za kuću,ako kokoška propeva kao petao i da je treba je zaklati![]()