Ma znam, ali ona je nesto po svom radila, nije bio nikakav, jos sve plivalo u kvasini kojom ga je namakala.
Susjed lovac im poklonio, ona trazila recepte po netu, od svakog uzela po nesto, na kraju nije ispalo nikako.
Ima vise recepata sigurno , ali svako izabere neki...
Ja sam probao na lovacki nacin znaci ima ljutinu ali ne preteranu, ali to sa ukusom divljeg zeca stvara zanimljivo secanje....
Inace sam jeo i domace zeceve spremljene obicno i ukus je obican ...
Od tih neobicnih zivotinja mogao sam da jedem sve i svasta....od buba , raznih zivotinja i raznih riba...
Ali nisam...
Mozda je greska, ako je sudeci po zecu...
Ali zeca mozes uglavnom da jedes i ovako nema nekih parazita...kod divlje svinje samo trihinela....ovce su zaebanije, cak i domace, ali malo ljudi to zna, pa opet valjda nikom nista ne bude...
Nisam jeo sveze meso od divlje svinje vepra...samo suseno...
Ovo ostalo srna , kosuta to moze da se kupi u marketima..
lignje, kozice, razne ribe....e tu mozda ima i parazita ali ima i razlike ukusa...narocito ako se ne prekuvaju , preprze ...
Ali cudno ili ne, niko nece da rizikuje pa sve te razne vrste riba obicno prekuvaju...
Da se ja pitam kao sto se ne pitam, ja bih rado izabrao neku vrstu koja garantovano nema parazita i da moze da se sprema al dente...tj da se spremi na ranici kuvano nekuvano , to je tako divan ukus kod ribe...1 min vise i corak....
Cak i oslic je senzacionalan kad je krvav....mislim kad je spremljen da nije prekuvan....ali kazu i on moze imati parazite...
Ne znam kako susi konzumenti izlaze na kraj i koja riba se jede...
Verovatno je ovo totalno cudan prikaz neobicnih mesnih ukusa, a ne mesa...
Zato sto kad sumnjas u ispravnost mesa ako ga prekuvas, onda je sigurnije ali svako onda izgleda kao do pola pregorela svinjska snicla...
Dakle do nacina je mnogo , mnogo vise nego do porekla mesa..