jel znate??????

Begaj Lavonije - provereno je bolja piletina ili teletina ili curketina a ha ha ha ha ha ha :wink: :lol:

...nego ovaj siroti AmeriCanac bi jos i da plati... tezak je zivot dijasporski, ako ceka na porciju mesa jednom u par godina kada dodje od preko bare cccc :wink: :wink: :P :lol:

guda:
Begaj Lavonije - provereno je bolja piletina ili teletina ili curketina a ha ha ha ha ha ha :wink: :lol:

...nego ovaj siroti AmeriCanac bi jos i da plati... tezak je zivot dijasporski, ako ceka na porciju mesa jednom u par godina kada dodje od preko bare cccc :wink: :wink: :P :lol:

Ma samo opusteno...opusteno....ovaj ja se cuvam za taj tvoj repic.... :oops:

hanibal77:
lav607:
hanibal77:
nema,bar u mom regionu.jela sam u becu kod turaka al nekako nije isto.na jogurtu ne pise "imlek" a na kesi nema "pekara kod pere mike laze(sad lupam)"
capisci?

Jel u 12-tom kod Marenga..... :wink:
uh kad bih se setila.bio je to neki trzni centar.zar 12. nije ceo turski?

Uglavnom...ali to nije to.....u svakom slucaju ista stvar....... :lol: :wink:

guda:
lav607:
guda:
lav607:
Ma samo opusteno...opusteno....ovaj ja se cuvam za taj tvoj repic.... :oops:

Ma samo se ti cuvaj... :wink: :lol: :lol: :lol:

Sto jel ona narodna...kad sve umre nada zivi...he,he.. :wink:

A-h-aaaaaaaaa :wink: :P :lol:
moze i ova krilatica da zaleprsa: More bit da bidne, ne mora da znaci :wink: :lol: :P hi hi hi hi hi

alikako.gif
...mada kad bolje razmislim....he,he...kiss.... :wink:

Mile Mitric:
Aman ljudi pa ne trebaju mi kafici nego :arrow: "NOCNI BAROVI"!Da vam malo pojasnim "TAMO GDE SU PROSTITUTKE I STRIPTIZETE"!Mislim da ste sad ukapirali.Kolege pa gde ste bre,jel zna neko nesto??

imas u Zemunskoj dancing bar "Lady"... tu ima sve sto te interesuje... u velikim kolicinama.. :shock:

Ja se samo pitam zasto ova tema nije premestena ili zakljucana i jos ima YEBENE TRI STRANE! ZAklucavaju se sasvim OK teme,a neke zajebancije se tolerisu.Ochigledno da sudbina teme zavisi od toga kako se kome digne ****!
A ti rodjace,ako dolazis u Srbju iz USA samo da bi nabacao par kurvi,onda i ti mozes da ides do qrca.Nije valjda da je u Americi to vec zabranjeno?

Back