pozz za gudu.kad si vec tu da dodam da je pod stavkom 3. prase na raznju...nista ne moze da zameni taj miris.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
guda:Begaj Lavonije - provereno je bolja piletina ili teletina ili curketina a ha ha ha ha ha ha :wink:![]()
...nego ovaj siroti AmeriCanac bi jos i da plati... tezak je zivot dijasporski, ako ceka na porciju mesa jednom u par godina kada dodje od preko bare cccc :wink: :wink:![]()
![]()
uh kad bih se setila.bio je to neki trzni centar.zar 12. nije ceo turski?lav607:hanibal77:nema,bar u mom regionu.jela sam u becu kod turaka al nekako nije isto.na jogurtu ne pise "imlek" a na kesi nema "pekara kod pere mike laze(sad lupam)"
capisci?
Jel u 12-tom kod Marenga..... :wink:
hanibal77:uh kad bih se setila.bio je to neki trzni centar.zar 12. nije ceo turski?lav607:hanibal77:nema,bar u mom regionu.jela sam u becu kod turaka al nekako nije isto.na jogurtu ne pise "imlek" a na kesi nema "pekara kod pere mike laze(sad lupam)"
capisci?
Jel u 12-tom kod Marenga..... :wink:
lav607:Ma samo opusteno...opusteno....ovaj ja se cuvam za taj tvoj repic....ops:
guda:lav607:Ma samo opusteno...opusteno....ovaj ja se cuvam za taj tvoj repic....ops:
Ma samo se ti cuvaj... :wink:![]()
![]()
![]()
lav607:guda:lav607:Ma samo opusteno...opusteno....ovaj ja se cuvam za taj tvoj repic....ops:
![]()
![]()
Sto jel ona narodna...kad sve umre nada zivi...he,he.. :wink:
guda:lav607:guda:lav607:Ma samo opusteno...opusteno....ovaj ja se cuvam za taj tvoj repic....ops:
![]()
![]()
Sto jel ona narodna...kad sve umre nada zivi...he,he.. :wink:
A-h-aaaaaaaaa :wink:![]()
![]()
moze i ova krilatica da zaleprsa: More bit da bidne, ne mora da znaci :wink:![]()
hi hi hi hi hi
Mile Mitric:Aman ljudi pa ne trebaju mi kafici nego"NOCNI BAROVI"!Da vam malo pojasnim "TAMO GDE SU PROSTITUTKE I STRIPTIZETE"!Mislim da ste sad ukapirali.Kolege pa gde ste bre,jel zna neko nesto??