Jel znate nekog ko se bavi pravljenjem parfema po zelji? Npr svidi mi se miris nekih vlaznih maramica i hocu da mi napravi isti takav parfem ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фармацеути би требало?Jel znate nekog ko se bavi pravljenjem parfema po zelji? Npr svidi mi se miris nekih vlaznih maramica i hocu da mi napravi isti takav parfem ?
Ne seeeriTo je nemoguce
Nezz prvi put cujemФармацеути би требало?
Prostaku 1Ne seeeri
Sori , nece se ponovitiProstaku 1
Фармацеути праве парфеме, и травари. Одлучи се кога ћеш да цимаш.Nezz prvi put cujem
piši proizvođaču onih vlažnih maramica da ti kažu koji miris je u pitanju. Odgovoriće ti.Jel znate nekog ko se bavi pravljenjem parfema po zelji? Npr svidi mi se miris nekih vlaznih maramica i hocu da mi napravi isti takav parfem ?
Pitala ima 2 nedelje nisu odgovorilipiši proizvođaču onih vlažnih maramica da ti kažu koji miris je u pitanju. Odgovoriće ti.
U pitanju su vlazne maramice iz lidla pravi ih nevena doo iz Beogradapiši proizvođaču onih vlažnih maramica da ti kažu koji miris je u pitanju. Odgovoriće ti.
sećam se teme, kontaktiraj proizvođača i pitaj koji parfem koristeU pitanju su vlazne maramice iz lidla pravi ih nevena doo iz Beograda
na email?Pitala ima 2 nedelje nisu odgovorili
Pa na mejl sam , nisam htela da zovem mene sramotana email?
Da li imaju telefon?
Prave al za 100 000 000€ i ne daju recepthttps://biznis.telegraf.rs/amp/info...orodica-jovanov-cuva-tradiciju-dugu-67-godina
Pitaj ih da li prave parfeme po zahtevu i želji.