JEL ZENKE VOLE KAD IH BIJES???

AllPacino:
postoje razne vrste opsednutosti...droga..alkohol..bejzbol palica po glavi...stvari...cudne..npr. ja sam opsednut zenskim nogama...i fudbalom...ja priznajem da to prerasta u bolest...
ali ti tomi nisi normalan sto posto...
yebale te vanilice...i krofne...
jedno vreme nisam bio ovde...a kad sam se vratio prvo sam primetio da nema one zavodljive sto je pisala po sto postova dnevno...i bas sam se pitao sta se desilo sa njom...a sad sam skontao...ti si je kidnapovao i drzis je zakljucanu u nekom podrumu...i po ceo dan ti pravi te yebene vanilice...jel???

All, e batice nedostajao si mi stvarno... drago mi je da si se vratio. zavodljiva nije kod mene, casna rec! a sto se tice vanilica - hoces jednu?! onu, za dobrodoslicu?!

merkat:
Prosto pitanje, a odgovor jos prostiji.

Neverovatno kako zenke uzivaju u batinjanju. Prvo ih dobro izlemas, pa onda sledi seks pomirenja. Strasno, ali moram priznati da sam se i ja napalio. :o :o

Ja vama to ozbiljno a vi se mrstite. Najbolje veze su zasnovane na dobrim batinama. Nije bitno ko koga lema, ali jaca je ljubav izmedju devojke koja je dobila po peachki i muskarca koji ju je lem'o!
:twisted: :twisted:

Pa zar se kromanjonci i kromanjonke nisu sibali do besvesti??? On nju toljagom po glavi, a ona njemu odmah ......! Ne, bez zezanja, ako treba pusticu svoju devojku da vam isprica kako je to lepo.
:idea:
Vas kolega i saradnik u seksu,

MERKAT THE WERECAT :twisted: :twisted:
Pitam se da li bi promenio misljenje da te dovati neka gay crnchuga da te bije qrcem po ledjima... :roll:

E na pravoj si adresi! Budes li se druzila sa nama, sa vremenom ce neduzno pljeskanje po guzi da preraste u full-on batinanje, a tebi ce to izgledati potpuno normalno i ok. Da ne govorimo da ce vanilice u krevetu postati - svakodnevnica. :wink:

Dobrodosla!

Hahahaha!!!! Bas si me nasmejao. Nego ovo oko vanilica ne mogu da komentarisem, jer jos nisam stigla da procitam topic, a full-on batinanje definitivno ne mogu da vidim u nasoj buducnosti. Stvarno mi je turn off.

moj suprug nije, ali imala sam partnera koji je voleo da malo jace lupi po guzi. nije mi se svidelo. mozda zato sto je to lupkanje pocelo i suvise rano u vezi, tako da je budilo strah, a ne uzitak.

A za ovo da li bi me osamario, da znas da si me bacio u rebus. stvarno ne znam, al' cu zato da ga pitam.

licenca:
moj suprug nije, ali imala sam partnera koji je voleo da malo jace lupi po guzi. nije mi se svidelo. mozda zato sto je to lupkanje pocelo i suvise rano u vezi, tako da je budilo strah, a ne uzitak.

A za ovo da li bi me osamario, da znas da si me bacio u rebus. stvarno ne znam, al' cu zato da ga pitam.

Neka ti led bude pri ruci.. :lol: i ako te osamari, kazi mu da to nije lepo... :roll:

Pa verovatno bi im svima prijalo da ih malo pljesnes po zadnjici samo sto je vecini previse ponizno da probaju.Ili vole a ne smeju da traze.Jedna devojcica se lozila da je gusim-ne bukvalno.Samo kad krene akcija i naidje ono pravo volela je da joj stezem vrat,tako je imala jace orgazme.

Back