Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
moj sin najstariji zivi tamo.Voždovac otpozdravlja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj sin najstariji zivi tamo.Voždovac otpozdravlja!
Paziću ga ja ko svoje dete da ne brinešmoj sin najstariji zivi tamo.
vozdovac super opcija za kupovinu stana cene kvadrata su realne za vecinu mesta za razliku npr od zvezdare gde je nerealno skupo.Paziću ga ja ko svoje dete da ne brineš
Dabome, i dosta novogradnje ima. U straogradnju uvek moraš računati još ulaganja, to ti je rupa bez dnavozdovac super opcija za kupovinu stana cene kvadrata su realne za vecinu mesta za razliku npr od zvezdare gde je nerealno skupo.
ima ono novo naselje vojvode vlahovica izdzigljalo maltene preko noci. 1000-1200 kvadrat lokacija skroz okej jedino mana sto nema svoju trafo stanicu.Dabome, i dosta novogradnje ima. U straogradnju uvek moraš računati još ulaganja, to ti je rupa bez dna
I što će da dobije crkvu pre nego dom zdravlja, i što vojska nije bila luda da tu podiže prizemne kasarne. Sad podigli solitere, pa počeli da tonu i pucaju, pa tek sad shvatili da je močvaraima ono novo naselje vojvode vlahovica izdzigljalo maltene preko noci. 1000-1200 kvadrat lokacija skroz okej jedino mana sto nema svoju trafo stanicu.
uopste nisam znao za ovo.jel ozbiljna stvar u pitanju?.meni je delovalo kao okej izuzev trafo stanice za koju sam rekao i uskih ulica.I što će da dobije crkvu pre nego dom zdravlja, i što vojska nije bila luda da tu podiže prizemne kasarne. Sad podigli solitere, pa počeli da tonu i pucaju, pa tek sad shvatili da je močvara
Zato je jeftino
Pa ako sam ti pomogla da odlučiš da ne kupuješ stan tamo, nema na čemuuopste nisam znao za ovo.jel ozbiljna stvar u pitanju?.meni je delovalo kao okej izuzev trafo stanice za koju sam rekao i uskih ulica.
profesija mi je da izdajem stanove (koliko dugo to radim mogao sam da doktoriram do sad). mislio sam tamo da ugrabim neku garsonjeru pa mozda ima zainteresovanih studenata jer je tu ova linija autobuska sto ide za grad. dobro si mi i rekla, nisu to male pare.Pa ako sam ti pomogla da odlučiš da ne kupuješ stan tamo, nema na čemu
Vrlo je ozbiljno
I drugi put, Moljac, ako ti nešto zatreba možeš me naći na psihologiji, tema Busijeprofesija mi je da izdajem stanove (koliko dugo to radim mogao sam da doktoriram do sad). mislio sam tamo da ugrabim neku garsonjeru pa mozda ima zainteresovanih studenata jer je tu ova linija autobuska sto ide za grad. dobro si mi i rekla, nisu to male pare.
hahaha hvala upamticu to.pozdrav iz surcina.I drugi put, Moljac, ako ti nešto zatreba možeš me naći na psihologiji, tema Busije
Ma teško lada davljenjejel volite to ili prezirete ?