Jel vam smeta kada spominje bivse??

Nemas potrebu da cujes njen stav o svojoj proslosti-i na osnovu toga proveris kakva je osoba ??

mmm da.... kakav god da stav ima o svojoj prošlosti :lol: ne mora da mi ga dočarava pričajući mi o bivšim momcima. tipa, ako je bila u vezi sa degenerikom, ne mora da mi počne priču "joj e, da znaš koja sam ja budala, znaš ti s kim sam ja bila u vezi dve godine čoveče... to je toliki kreten, pazi šta je on sve radio. jednom mi tako bili.. " dovoljno je da kaže, ako već ima iskonsku potrebu, da je ranije grešila u izboru i shvatiću.

mmm da.... kakav god da stav ima o svojoj prošlosti :lol: ne mora da mi ga dočarava pričajući mi o bivšim momcima. tipa, ako je bila u vezi sa degenerikom, ne mora da mi počne priču "joj e, da znaš koja sam ja budala, znaš ti s kim sam ja bila u vezi dve godine čoveče... to je toliki kreten, pazi šta je on sve radio. jednom mi tako bili.. " dovoljno je da kaže, ako već ima iskonsku potrebu, da je ranije grešila u izboru i shvatiću.

Pa to je manje bitno kako izgleda itd....

Recimo jedan primer. Decko treba da dodje sa drugog kontinenta da vidi svoju devojku- jer smatra daje vredna toga !
Pre toga je imao isti slucaj- zapicio je i imao sr*nje vreme kod nje ....

Sada se ponavlja identicna situacija.... - naravno da je nervozan jer mu se vracaju slike iz proslosti i negativna iskustva.

Smatram da je vazno da i njegova devojka to zna.. da bi mogla da mu pomogne da se oslobodi tog straha- a i da bi mogla da razume njegovu nelagodnost sa celom situacijom :)

Ako ne kaze- moze da se upropasti cela veza..jer devojka nece razumeti.....

Back