Jel vam smeta kada spominje bivse??

Zavisi u kom kontekstuu i u kojoj meri.
Ako bivsu ne vadi iz usta, zavisno od emocija s kojom je se seca, il jos ima nekih osecanja ili je ogorcen - a i jedno i drugo ne valja, u oba slucaja nije raskrstio sa njom.
Smara me i ako je opanjkava non stop ili ako otkriva previse detalja intimnih. Tako ce verovatno i o meni jednog dana ako postanem bivsa.
Ne treba mi takav.

Uglavnom ne smeta mi pominjanje bivse ako nije u nenormalnim kolicinama.

Pa obicno ne prija, ako o tome prica savrseno hladne glave, lupam "bila sam tu i tu sa bivsim jednom" ok, a ako uhvati on je ovakav, onakav i to stalno, onda ima tu nekog emotivnog tereta i osecanja.
I sto 1DaL rece, ako stalno kuka da su propaliteti, olosi, ovakvi onakavi, to zna da odbije.

Kako da ne smeta, bolan ?

U početku se redovno rasplačem od muke.
A, kad malko dođem k' sebi, prebrojim koske....
Sve, jednu po jednu.
A, onda se one rasplaču, obisnu oko vrata i iz sveg glasa viču
kako sam im ja drugi !
Ali, imam kvalitet,
kao da sam prvi......

I, tako sa ženama, vazda isto.

Poslednja izmena:
Meni nikad nije smetalo- i uvek sam ja potezala tu pricu - s kim si ranije izlazio, kakva si iskustva imao.....
Upravo da mogu da vidim da li postoji nesto extremno kod njega- tipa-sve su bile lose, ili i dalje se povremeno vidja sa nekom bivsim- sto nije normalno,jel? :D

Iz te price proistekne i - dobro, a sta si ti imala..i onda ja kazem ^^ Oni nikada,ali nikada nisu prvi pitali o tome.... i kada ja nesto-bilo sta kazem ili spomenem bivseg- odmah osetim kako su formirali "hladan zid"
Hahahaha... to zna da bude presmesno^^

Samo mi se jednom desilo da sam pitala i shvatila da nije preboleo neku iz proslosti- i tada nisam bila ljubomorna,ali sam shvatila da to nece ici,jer on jos uvek ima drugu u :heart:

:lol:
Pa dobro al stvarno, kao cuti ko zaliven o svojoj proslosti i ponasa se ko da je nije ni imao, nije ni to bas dobro. Prosto ne znam sta mi je gori alarm za uzbunu, odbijanje da podeli poneki detalj sa mnom ili pak da na sva usta toroce o tome:P

losa iskustva i idealizovanje
al ne treba nikad bezati od proslosti jer neces imati ni neku dobru buducnost

Poslednja izmena:

Back