Jel to normalno da nam vladaju minorni Dinkic i Dacic?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ovo je

• Nenormalna situacija

• Dobra situacija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Droid

Legenda
Poruka
51.844
Da li je po vama normalno da posle 20 godina lopovluka i prevara, izmotavanja i klovnovanja, dodjemo u situaciju da nam kompletnu drzavu kontrolise SPS, a da je ceo finansijski sistem bez pardona u rukama Dinkica?

Po meni je ovo situacija van pameti, neverovatna.

Dinkic nam upropastava ekonomiju, laze nas i prazni nam dzepove 10 godina, za Dacica mislim da ne treba nista ni da govorim, i da nam oni sada kroje zakone i kapu

:eek::eek:

Boze ima li te?

Da li je po vama normalno da posle 20 godina lopovluka i prevara, izmotavanja i klovnovanja, dodjemo u situaciju da nam kompletnu drzavu kontrolise SPS, a da je ceo finansijski sistem bez pardona u rukama Dinkica?

Dinkic nam upropastava ekonomiju, laze nas i prazni nam dzepove 10 godina, za Dacica mislim da ne treba nista ni da govorim, i da nam oni sada kroje zakone i kapu

Boze ima li te?

Сећаш се оне приче:........"ухвати се баба за деду, деда за репу ------ и ишчупаше је......" тако и ови УХВАТИО СЕ ВУЧИЋ ЗА ДАЧИЋА, ДАЧИЋ ЗА ДИНКИЋА - И СЈЕБА*ШЕ СРБИЈУ.........

а на који временски период мислиш........у задњих 12 година динкића и једно 8 година дачића или за овај период од два месеца у 2012 години...........илии да ти буде лакше........за период кад су били са дс-ом или кад нису били са дс-ом........а дроиде један......

Boze ima li te?

Normalno je, ljudi imaju koalicioni potencijal. BoTa ga nema ni u svojoj partiji.

а на који временски период мислиш........у задњих 12 година динкића и једно 8 година дачића или за овај период од два месеца у 2012 години...........илии да ти буде лакше........за период кад су били са дс-ом или кад нису били са дс-ом........а дроиде један......

Koji god period da je u pitanju, Mladja bi razyebao i srednjeveovne ekonomije... ekspert..
A ovi takozvani socijalisti a u stvari seratori i lazovi, politikanti i cirkusanti... foliranti... krvopije i pijavice... o njima tek nema sta da se prica...
Kakve su volove izbacili od mrkonjicca preko obradovica do ilica... da se covek ispovraca..

da nas je okupirala bilo koja drzava na planeti ne bi nam nametnula ovakve ministre...

Poslednja izmena od moderatora:
Koji god period da je u pitanju, Mladja bi razyebao i srednjeveovne ekonomije... ekspert..
A ovi takozvani socijalisti a u stvari seratori i lazovi, politikanti i cirkusanti... foliranti... krvopije i pijavice... o njima tek nema sta da se prica...
Kakve su volove izbacili od mrkonjicca preko obradovica do ilica... da se covek ispovraca..

da nas je okupirala bilo koja drzava na planeti ne bi nam nametnula ovakve ministre...

takve i njemu slične ministre iz g17 plusa....ds.....i ostalih lopovskih dosmanliskih stranaka su nam nametnuti i instalirani 5 oktobra 2000 prilikom okupiranja moje zemlje......

Poslednja izmena od moderatora:
svako ko je prešao cenzus može da ti kroji suštinska pitanja u državi. takvi su nam zakoni da jedan picopevac kome je poverenje poklonilo smešan broj građana, može da vodi finansije, unutrašnju ili spoljašnju politiku države. a još bolje, taj neko može potpuno da preokrene svoje delovanje od onoga za šta su građani glasali.

i to nikom ne smeta, pa ću da glasam da je dobra situacija :lol:

Сећаш се оне приче:........"ухвати се баба за деду, деда за репу ------ и ишчупаше је......" тако и ови УХВАТИО СЕ ВУЧИЋ ЗА ДАЧИЋА, ДАЧИЋ ЗА ДИНКИЋА - И СЈЕБА*ШЕ СРБИЈУ.........
Ajde:roll:
Za sta se HVATAO Kostunica, ili ste naprasno posenilili, ali ima nas koji nismo:cool:

Pa sto ga sada namecu i SNS i SPS ?

to ti tako vidiš i tako bi voleo da je.........ja to vidim malo drugačije.......ovo je istiskivanje ds iz vlasti ili ti razvlašćivanje ds stranke iz političkog života srbije.....makar onog bitnog dela........uz pomoć dinkića.......a doći će red i na dinkića ali će se prema njemu ophoditi blago..........znači prvi i odlučujući udarac je zadat stožeru izdaje,poltronstva,pljačke,lopovluka tj.ds stranci je zadat koban udarac i to ne od strane sns-a nego srba a ostale članice dosmanliskog udruženja tako oslabljene biće dosta lakši plen.......recimo to ovako........prva faza akcije.....očistimo srbiju........

Back