Јел то нас Динкић, мало лаже. или је ОМВ, наручио да се баш толико лаже?

Nema nikakve veze, ja sam samo rekao da Srbija moze da proda i onih 49% za 385 miliona evra ekstra i onda ti sabrao ukupnu vrednost NISa ako vec pricamo o tome, a ne da onaj degenerik Dinkic prica kako prodajemo ceo NIS za 400 miliona.

pa ko , dilejo , kupuje manjinski paket u nekoj firmi???:dash:

sta ce mu??..........da mu rus gazduje, a on da mora da ulaze pare ???

jedini koji bi mogli da kupe tih 49 % su opet rusi, ali zabole ih kita, kada sa 51% mogu da kontrolisu 100 % kompanije..........cak ne postoji ni klauzula da su obavezni da otkupe manjinski paket, kao u svakoj shabanskoj fabrici.........pa ce srbija moci sa svojih 49 % da obrise doope..........:roll:

po ko zna koji put ispadose i bugari i rumuni pametniji od nas.......oni su im , za vece protoke gasa dali racku.........pola - pola , i ni procenat vise:evil:

kakva je ovo bolid racunica???........ono, kao mali perica.........

400 mil, evra za 51 % znaci, prakticno , kupljen ceo nis........jer 51% garantuje rusima da mogu da nam rade sta hoce..........a mi mozemo da se uhvatimo za racku i da igramo dodole.........

Ja sam gore rekao, ako je vec Rusko, prodajte i tih 49% za dodatnih 385 miliona i to je vec skoro 800 miliona evra, oni su obavezani ugovorom da uloze 500 milki a za nepostovanje ugovora isti moze da se ponisti a to bi ih kostalo, tako da sumnjam da bi se zezali oko toga. Gasovod ce da se gradi i izgradi, sta ti mislis Srbija jedina pametna pa je skepticna, a sve ostale drzave sto su potpisale slicne ugovore ovce :roll:

Ja sam gore rekao, ako je vec Rusko, prodajte i tih 49% za dodatnih 385 miliona i to je vec skoro 800 miliona evra, oni su obavezani ugovorom da uloze 500 milki a za nepostovanje ugovora isti moze da se ponisti a to bi ih kostalo, tako da sumnjam da bi se zezali oko toga. Gasovod ce da se gradi i izgradi, sta ti mislis Srbija jedina pametna pa je skepticna, a sve ostale drzave sto su potpisale slicne ugovore ovce :roll:

Ma bre ne treba Rusima davati ništa nego na tender, a sigurno bi neko imao bolju ponudu.

Nema nikakve veze, ja sam samo rekao da Srbija moze da proda i onih 49% za 385 miliona evra ekstra i onda ti sabrao ukupnu vrednost NISa ako vec pricamo o tome, a ne da onaj degenerik Dinkic prica kako prodajemo ceo NIS za 400 miliona.
pa ne prodajemo ceo NIS ali prodajmo odlucivanje o celom NISu sto mu izadje na isto

Mora da si velika faca kada pretiš iz Canade i to preko neta. Prava si junačina, možda i veća nego onaj Mladić što se tako "herojski" krije. :hahaha:

Pretim ? gde ja pretim :D Tebi decko ocigledno nije dobro :P boli me bre racku i za tebe i za ovo vase ustasko drustvo na krstarici, sve da vas Dinkic proda u zajam siptarima, amerima, rusima :P meni svejedno, samo mi vas bude zao tako priglupih kako se pecate na iste fore, nego daj recite jesu li vam isplatili onih milju eura posle izbora, koliko su vam ono obecali od privatizacije i tako to :hahaha::rotf:

Pretim ? gde ja pretim :D Tebi decko ocigledno nije dobro :P boli me bre racku i za tebe i za ovo vase ustasko drustvo na krstarici, sve da vas Dinkic proda u zajam siptarima, amerima, rusima :P meni svejedno, samo mi vas bude zao tako priglupih kako se pecate na iste fore, nego daj recite jesu li vam isplatili onih milju eura posle izbora, koliko su vam ono obecali od privatizacije i tako to :hahaha::rotf:

Znaš li ti uopšte šta znači termin ustaša? :P

pa ne prodajemo ceo NIS ali prodajmo odlucivanje o celom NISu sto mu izadje na isto

Pa to stoji, zato sam ja rekao da je bolje da ste prodali ceo NIS za blizu 800milona eura, oni bi ulozili koliko su se vec obavezali i napravili regionalno jaku kompaniju gde bi se stvorila i nova radna mesta, povecale plate a Srbija bi dobila i bonus od protoka gasa i kupovala bi ga iz prve ruke, a ne preko MOLa ili nekog treceg.

Hiljadu e, ne milion. To će biti nakon privatizacije koja je u toku. Ti si baš bolid. Em što si veliki SRBIN, a živiš na Zapadu kojeg toliko mrziš, em popuješ i kenjkaš nama koji živimo u našoj SRBIJI, a nemaš veze šta se to ovde dešava.... A kad je ovde vladao tvoj idol, ti si prebegao jer nisi hteo da živiš onako lepo kako ti je, ne sumnjam, bilo pod njegovom vlašću. BTW, mi SRBI kažemo eVro, ne eUro, eUro kažu Hrvati.

E, da nisi pretio al si vređao kada si ostao bez argumenata. Odlike pravog praznoglavog seljačine, nema šta.

Pa kako covek drugacije da razgovara sa budalom koja se obraca ljudima sa "konju", ja ipak mislim da ti nisi toliko los koliko si priglup, pa se sada lepo vrati na pocetak razgovora i ko je poceo da vredja kad nije imao sta da kaze. ;)

Hiljadu e, ne milion. To će biti nakon privatizacije koja je u toku. Ti si baš bolid. Em što si veliki SRBIN, a živiš na Zapadu kojeg toliko mrziš, em popuješ i kenjkaš nama koji živimo u našoj SRBIJI, a nemaš veze šta se to ovde dešava.... A kad je ovde vladao tvoj idol, ti si prebegao jer nisi hteo da živiš onako lepo kako ti je, ne sumnjam, bilo pod njegovom vlašću. BTW, mi SRBI kažemo eVro, ne eUro, eUro kažu Hrvati.

Veliki ? Pa 6'1" i nije bas veliko, ima vas i vecih :D da, zivim na zapadu i ne mrzim ga uopste, niti sam ikad tako nesto izjavio, vec se jednostavno ne slazem sa spoljnom politikom pojedinih zemalja. Znam sta se tamo desava, a daleko od toga da vam popujem, 'sam gore rekao da me boli kara sve da vas prodaju u zajam turcima k'o nekad, eto vas tamo, birali ste vlast, dobili ste je, sta ce biti s'vama *ebe me se :D Moj idol? *ebo vas on sve redom u usta, ja i jesam ovde zbog njega kojeg ste VI birali ;) on je bio predsednik Srbije, demokratski izabran od VAS :D

Ma ajde, Srbi kazu eVro :D pa sto se gurate u eU onda, kad bi vam bilo lakse u eV, jos bi bili i osnivaci iste :hahaha:

Veliki ? Pa 6'1" i nije bas veliko, ima vas i vecih :D da, zivim na zapadu i ne mrzim ga uopste, niti sam ikad tako nesto izjavio, vec se jednostavno ne slazem sa spoljnom politikom pojedinih zemalja. Znam sta se tamo desava, a daleko od toga da vam popujem, 'sam gore rekao da me boli kara sve da vas prodaju u zajam turcima k'o nekad, eto vas tamo, birali ste vlast, dobili ste je, sta ce biti s'vama *ebe me se :D Moj idol? *ebo vas on sve redom u usta, ja i jesam ovde zbog njega kojeg ste VI birali ;) on je bio predsednik Srbije, demokratski izabran od VAS :D

Ma ajde, Srbi kazu eVro :D pa sto se gurate u eU onda, kad bi vam bilo lakse u eV, jos bi bili i osnivaci iste :hahaha:

Ah, znači ti si "moderni" patriJota ili šta god... Nisam znao.

Ja sam tad nešto i rekao, a nisam samo poslao uvredu. A da si konj jesi, i priglup si, da nisi nebi podržavao te stvari za koje se zalažeš na forumu.

Ahaa, znaci tako, to te ucio ovaj egipcanin, on isto tako psuje i vredja dok iznosi misljenje sto je u redu :D :ok:

Ae sad' mali za ovcama, nije ovo za tebe :bye:

Ma bre ne treba Rusima davati ništa nego na tender, a sigurno bi neko imao bolju ponudu.
:hahaha:
Ко може да има бољу понуду од Руса који су успут и гасом опремљени за наредних ен година?

Каква хипокризија у Србији, невероватно.

Кад је екипа из дс-а и лдп-а трпала лову у џепове од продаје Сартида, онда ништа, а сад читава фрка сунце ти калаисано...човек би помислио да су поштени.:hahaha:

Back