Jel te to neka za.ebala u zivotu?

Ja sam na ovom forumu vec oko 4 godine i cesto sam stupao u besomucne svadje sa zenskim delom foruma.
Obicno kada iznesem neki stav o zenama koji cak nije ni generalizovan ( z:lol: ) ili nekoj losoj osobini zene kao individue, ili stav koji se nekoj ne dopadne, obavezno i vrlo cesto se javi neka sa starom frazom ovog foruma:
'Jel to ti efendija iz iskustva? Uhhhh, al je tebe neka zaebala...'
Pitam prvenstveno zenski deo foruma u cemu je tu fora?
Da li su zene takva bica da se uglavnom trude da muskarca zaebu i da li im je to neka dusevna hrana?
I sta to upste znaci kada neka zena (po zenama) 'nekog zaebe' :
-Raskid?
-Otici sa drugim?
-Uzajmiti od decka 100 evra i ne vratiti ( z:lol: )?
- Napraviti budalu pred okolinom od njega?

Da li zene misle da su svakim prostackom gestom, postupkom ili recima misle da su nekog zaebale ili povredile.Sta je cilj?

Pitanja,a i odgovori su uvek nastali iz licnog iskustva ili razmisljanja.I pitanja i odgovori uvek govore delimicno i o postavljacu i o onome ko daje odgovor.Subjektivnost je uvek delom prisutna i ne vidim nista lose u tome.Cak naprotiv.
Kada se sve razclani i svede,mislim da se ljudi mogu samo zaebati sami,a ne da budu zaebani.

Sta znaci zaebati ? Prevariti,uciniti nazao,iznervirati,poniziti? Ako je nekome to cilj,onda na tako nesto nemam komentar.Nije vredno paznje.

Ja sam na ovom forumu vec oko 4 godine i cesto sam stupao u besomucne svadje sa zenskim delom foruma.
Obicno kada iznesem neki stav o zenama koji cak nije ni generalizovan ( z:lol: ) ili nekoj losoj osobini zene kao individue, ili stav koji se nekoj ne dopadne, obavezno i vrlo cesto se javi neka sa starom frazom ovog foruma:
'Jel to ti efendija iz iskustva? Uhhhh, al je tebe neka zaebala...'
Pitam prvenstveno zenski deo foruma u cemu je tu fora?
Da li su zene takva bica da se uglavnom trude da muskarca zaebu i da li im je to neka dusevna hrana?
I sta to upste znaci kada neka zena (po zenama) 'nekog zaebe' :
-Raskid?
-Otici sa drugim?
-Uzajmiti od decka 100 evra i ne vratiti ( z:lol: )?
- Napraviti budalu pred okolinom od njega?

Da li zene misle da su svakim prostackom gestom, postupkom ili recima misle da su nekog zaebale ili povredile.Sta je cilj?[/QUOTE
Ja se netrudim da nikog zajebem niti sam niti bi zebala. Ljudi se dele na dobre i lose, i medju muskarcima i medju zenama.
Samo bolesnim glavama.
I sta to upste znaci kada neka zena (po zenama) 'nekog zaebe'
Ko drugome jamu kopa sam u nju pada
P.S
Proveri temu Fol...nje O.g.z.m

Poslednja izmena:
jedna mi je odnijela prsten od mame neki nabudzeni a ostale su iako lujke bilo postene i fine prema meni. uvijek su mi vracale ako im posudim neke pare za dop ili sl...dodushe znaju svi da sam ja alergican na pare i postanem malo nervozan pa im je bolje da vrate..
a sto se tiche onog pravog zajeba to josh nisam dozivio....nisam se jos ozenio.

Da, samohrana mama koju je sutnuo muz pa sam malo nadrndan kada se nalocem piva i debelo umotam travu. Al sam pokusala da muskim nickom uzivam u patnji muskarca koju mu priredjuje zenski deo foruma. Sacekam da dodjes npr ti, i onda se odjavim i citam kako drndas efendiju. I uzivam. z:lol:

haha a to si cuo za mene
moram da te razocaram
imas lose izvore
:)
ali ako ti je lakse da prezivis dan i mislis to sto misli ocito jos neko
uzivajte
meni je drago kada usrecim ljude
:)

Ok.Evo postavicemo stvar ovako;
Na primer ( hipoteticki na zalost mnogih forumashica) Ja snoshaj efendija sam duboko razocaran u zivot, nesrecan, imam malu patku i zena me ostavila sa crncem. Nikoga PRVI NISAM DIRAO, i eto u sled svoje ogorcenosti sam mozda malo nekad ne taktican. Da li je to razlog da mene koji sam mozda nesrecan jos vise ponizavaju zene, iako me ne znaju i sto je vaznije-NJIH LICNO bar nikada nisam dirao.Prosto se stvore niotkud i:
'Jel to tebe neka zaebala?'
Taj poriv mi nije jasan. I posle kad kazem da su zene djubrad, kazu da generalizujem a NIJEDNA nikada nije rekla:
'Daj pustite ge, ne spamujte temu, zezajte ga na p.p. Eto, bar to.
a?
:lol::lol::lol:
Није теби лако кад си остао сам са тим црнцем.
Не морам даље ни да читам.
Све ти је опроштено.

Obicno kada iznesem neki stav o zenama koji cak nije ni generalizovan
Kakva... vrljava rečenica. Ovo samo ti možeš da napišeš.

Iznosiš STAV O ŽENAMA koji nije generalizovan. Znači, nešto ovog tipa: žene su manipulatorske dr.lje kojima je samo keš u glavi. Ali, imajte na umu da NISAM generalizovao :lol:

Daj brate malo logike, pa muško si..... valjda ti je to jača strana :rumenko: naučila me ona..... kako se zove? Ona iz sekte što su je banovali.....

Kakva... vrljava rečenica. Ovo samo ti možeš da napišeš.

Iznosiš STAV O ŽENAMA koji nije generalizovan. Znači, nešto ovog tipa: žene su manipulatorske dr.lje kojima je samo keš u glavi. Ali, imajte na umu da NISAM generalizovao :lol:

Daj brate malo logike, pa muško si..... valjda ti je to jača strana :rumenko: naučila me ona..... kako se zove? Ona iz sekte što su je banovali.....

Ja nikada nisam pominjao kes.Samo sam replicirao na teme o zeni i kesu. I ne znam sto vas to toliko mci kad se pomene kes? Valjda zato sto se svako cese tamo gde ga svrbi.

Back