korisnik 103996
Domaćin
- Poruka
- 4.806
Ja sam na ovom forumu vec oko 4 godine i cesto sam stupao u besomucne svadje sa zenskim delom foruma.
Obicno kada iznesem neki stav o zenama koji cak nije ni generalizovan () ili nekoj losoj osobini zene kao individue, ili stav koji se nekoj ne dopadne, obavezno i vrlo cesto se javi neka sa starom frazom ovog foruma:
'Jel to ti efendija iz iskustva? Uhhhh, al je tebe neka zaebala...'
Pitam prvenstveno zenski deo foruma u cemu je tu fora?
Da li su zene takva bica da se uglavnom trude da muskarca zaebu i da li im je to neka dusevna hrana?
I sta to upste znaci kada neka zena (po zenama) 'nekog zaebe' :
-Raskid?
-Otici sa drugim?
-Uzajmiti od decka 100 evra i ne vratiti ()?
- Napraviti budalu pred okolinom od njega?
Da li zene misle da su svakim prostackom gestom, postupkom ili recima misle da su nekog zaebale ili povredile.Sta je cilj?
Pitanja,a i odgovori su uvek nastali iz licnog iskustva ili razmisljanja.I pitanja i odgovori uvek govore delimicno i o postavljacu i o onome ko daje odgovor.Subjektivnost je uvek delom prisutna i ne vidim nista lose u tome.Cak naprotiv.
Kada se sve razclani i svede,mislim da se ljudi mogu samo zaebati sami,a ne da budu zaebani.
Sta znaci zaebati ? Prevariti,uciniti nazao,iznervirati,poniziti? Ako je nekome to cilj,onda na tako nesto nemam komentar.Nije vredno paznje.