Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
onda netju da zalim...ako neki bude takve trazio...moze oma da ide na drugu adresu...ja takvijeh nemam...a i slabi su izgledi i za u budutje...i ovako mi pukoshe ledja...
onda netju da zalim...ako neki bude takve trazio...moze oma da ide na drugu adresu...ja takvijeh nemam...a i slabi su izgledi i za u budutje...i ovako mi pukoshe ledja...
Srecom, nisi moja devojka! Za onog ko je u stanju da shvati i prihvati zezanje, sasvim je razumljivo bilo. A tebi hvala, dusebrizniche, sto se brines za moju devojku, mora da si sad straaasno ponosan na sebe! Za svakog sa imalo mozga je ocigledno da je tema nastavak zajebancije sa aleksejove teme, svojoj devojci na drugi nacin iskazujem osecanja.
Pozdrav, hvala na brizi, dobro smo oboje
Ma, tvoj komentar nije ni gadjao emotivnu stranu MOG mozga. Ne brini, viteze, ispao si faca, siguran sam da ces sad imati vise uspeha kod forumasica, ono, mozda dobijes neki pp ili tako nesto.!
Drago mi je da sam bio od pomoci...