jel ste vi muskarci ili misevi?

ovde je svaka tema o zenama skoro. cemu onda forum?
te dal sam adekvatan, sta zene oce, dal skurce ili nisu bla bla bla.

ono sto sam primetio kod slabijeg pola je i pored toga sto se mrze ko dusmani, da su solidarne i znaju da se domundjavaju i ispomazu. iako bi se najradije pobile medju sobom.

ajmo bre muskonje, solidarnost!

mi bre vladamo svetom, sve sto je stvoreno - stvorile su nase ruke i nasa pamet.
aj se ispomazemo

ne ide to tako sa vama, od kada postojite, postoji i vođa čopora, plemena, nebitno... i uvek će postojati taj rivalitet i ta borba za mesto alfa mužjaka.
ženama tako nešto nije svojstveno, ali daleko od toga da su soloidarne oko pitanja užih razmera, solidarne su isključivo kada su u pitanju neka "ženska prava" inače bi svaka svakoj prvom prilikom zabila nož u leđa. naročito oko malo pažnje jednog alfa mužjaka. :)
čast izuzetcima.

but whatever.

da produbimo temu. tri su nagona koja nas guraju, nagon za samoodrzanje (strah od smrti), nagon za produzenje vrste (seksualna zelja) i nagon da se shvati, predje granica, bude human.

ove prva dva ima svaka zivotijnja ovo trece je ono sto nas izdvaja. kad ukombinujes ta tri dobijas monstrosity (il kako se vec kaze na srpskom). necu da objasnjavam kako i zasto, stvari su jasne a kome nisu aj chibe.

kako ostati na trecem i syebati ova prva dva drage kolege?
prvi nagon nije neki problem, moze se, ne kroz susto znanje vec kroz iskustvo. al ovaj drugi je stvarno problem koji u mojoj knjizi moze da se resi jedino kroz ficicku zayebanciju.

ajmo solucija gospodo?

ko god oseca da ga ove potrebe ponizavaju i sputavaju pozvan je na diskusiju.

ovi sto oce da se plaze, chibe bre opet

Seksualni nagoni i želja za potomstvom se već hiljadama godina efikasno odstranjuju tako što ih ispuniš. U stvari, seks manje-više, ali nakon dvadesetak godina truda da odgajiš nekoga ljudi vide da im i nije bilo toliko stalo do produženja vrste, i čekaju samo da se i njihovi potomci povedu za istim tripovima kako bi nasladili njihovim mukama.

Primer:
"Mama, zar se ne sećaš koliko su te nervirali pištolji na vodu kad sam bio mali, zašto si kupila jedan mom detetu?"
"Zato što se sećam :melanholičnopomalozlismajli:"

Back