Macak Stanislav
Zainteresovan član
- Poruka
- 404
...da dok vrsite malu nuzdu daska krene da pada i odsece vam vrsnjaka ja jesam pre par dana i jos sam pod utiskom cak sam poceo i da pridrzavam dasku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...da dok vrsite malu nuzdu daska krene da pada i odsece vam vrsnjaka ja jesam pre par dana i jos sam pod utiskom cak sam poceo i da pridrzavam dasku![]()
Ne ali sam sanjao da sam u WC-u da sam izvadio ,vrsanjaka' i poceo da pisam i ja sanjam to i pocinjem stvarno da pisam u krevetu(bio sam klinac...da dok vrsite malu nuzdu daska krene da pada i odsece vam vrsnjaka ja jesam pre par dana i jos sam pod utiskom cak sam poceo i da pridrzavam dasku![]()
Ma ne ne mislim ja da vam odsece celog
koliko god da si visok daska kad pada mora da ga zakaci
Mozda smesno zvuci ali probudio sam se u znoju zbog tog sna
i nisam mogao da zaspim kasnije ...
Ma ne ne mislim ja da vam odsece celog
koliko god da si visok daska kad pada mora da ga zakaci
Mozda smesno zvuci ali probudio sam se u znoju zbog tog sna
i nisam mogao da zaspim kasnije ...
U tom slucaju ti ga samo zakaci, kao sto si napisao. Ne moze ti ga odcvikati daska, ne brini.
Jao teme...![]()
nece lepi, mozda je to samo malo upozorenje ...da pripazis
nece lepi, mozda je to samo malo upozorenje ...da pripazis
ma batali plocice, treba da cuva organ
Pa da mozda je to neka poruka
samo ne znam sta moja svest 'oce
da mi poruci ...![]()
da ga negujes![]()
Ne ali sam sanjao da sam u WC-u da sam izvadio ,vrsanjaka' i poceo da pisam i ja sanjam to i pocinjem stvarno da pisam u krevetu(bio sam klinac)
A ovo sa daskom hvala Bogu nisam doziveo![]()
...da ne mokris po plocicama.
![]()
Mozda si u pravu,ali ja mislim da se to desavalo zato sto sam bio isuvise lenj da odem do Wc-a a onda kad nisam mog'o vise da izdrzim desilo se sta se desilo x)..faza psihoseksualnog razvoja u kojoj se javlja kastracioni strah ...
.. u početku oba pola se identifikuju sa majkom jer ona zadovoljava njihove potrebe ..dječak postaje svjestan da majka nema polni organ kao on te se javlja strah da će ga izgubiti ...zatim slijedi identifikacija sa ocem ..sanjanje da mokriš je dobar znak, ali umokravanje u snu potiče od kastracionog straha ..identifikacija(sa majkom ili ocem, ali neizbježna) je uvijek praćena strahom da će dječak izgubiti sebe(svoj polni organ).. genitalnim stadijumom razvoja dolazi do daljeg psihoseksualnog razvoja ...
..faza psihoseksualnog razvoja u kojoj se javlja kastracioni strah ...
.. u početku oba pola se identifikuju sa majkom jer ona zadovoljava njihove potrebe ..dječak postaje svjestan da majka nema polni organ kao on te se javlja strah da će ga izgubiti ...zatim slijedi identifikacija sa ocem ..sanjanje da mokriš je dobar znak, ali umokravanje u snu potiče od kastracionog straha ..identifikacija(sa majkom ili ocem, ali neizbježna) je uvijek praćena strahom da će dječak izgubiti sebe(svoj polni organ).. genitalnim stadijumom razvoja dolazi do daljeg psihoseksualnog razvoja ...